koleegjis komandeejumaa Aafrikaa atsuutiija e-pastu

Kopuma jasaka ka Keiptauna ir loti skaista pilseeta no vienas puses okeans ar ostu, no otras puses kalns, kuru sauc par Table Mountain. Tajaa vietaa kur es biju maajas noteikti nav nabadziigas un celu kvalitaate ir vienkaarshi ekselenta. Atgaadinaaja modernu eiropas pilseetu. Drusku peec arhitektuuras Holandi vai Angliju. Te, skiet, visi runaa angliski ja nepieciesams, bet citaadi viena dala runaa taadaa valodaa, kur nevar saprast ne vaarda. Izklausaas peec skanu savaarstiijuma. No lidostas braucot pa celam mums taksists noraadiija uz rajonu, kur dziivo nabadziigie, tur baltajiem un seviski tuuristiem atrasties neesot veelams. Esot gangsteriski gaajieni un narkotikas. No malas izskatiijas kaa garaazu, vai buudu rajons. Taada esot vieniigaa vieta pilseetaa. Pareizaak sakot taa ir drusku aarpus pilseetas.

Un cenas arii te nav nekaadas zemaas prieks mums ir apmeeram taapat kaa pie mums sis tas daargaaks sis tas leetaaks. Leetaaki ir augli. Siers piens varbuut pat nedaudz daargaaks. Leetaakas ir dabiskaas sulas, nevis taas kas no koncentraataa, bet taas dabiskaas. Aizvakar sapirkos produktus par 16 Ls un dabuuju stiept tos gandriiz 3 km (taadaa attalumaa apmeeram ir mana viesnieca no konferencu centra un iepirksanaas centra). Taksometri arii nav nekaadi leetie 0,80 sant. par km. Iisak sakot vini zin kaa iekasseet naudu no tuuristiem. Te daudz kas orienteets uz tuurismu.

Comments

Patīkami, ka šeit arī kāds kaut ko ieraksta :)
nu tas tikai no pashiem raxtiitaajiem atkariigs, vai te kaut kas ieraxtiisies vai nee.

vaidzeetu saaktivizeeties. paliidzeesi? var jau arii senaakus celjojuma aprakstus ievietot. kaameer cilveeki pierod.
Hmm, nu es varētu ielikt linku uz saviem aprakstiem.
Kkā tā Āfrikas apceļošana pēdējā laikā gūst popularitāti! (Te vēl viens ceļotājs.) Nav brīnums, ka šie orientējas uz tūristiem! :P

Jūlijs 2015

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Powered by Sviesta Ciba