ar īkšķi uz Parīzi...

būtu burvīgi, ja kāds pieredzējis īkšķotājs, šoferis vai ģeogrāfs pastāstītu cik ilgu laika sprīdi varētu aizņemt ceļš Frankfurte-Parīze un Parīze-Rīga ar stopiem?

der arī citas info drazas... :) upd - frankfurte-parīze & parīze-berlīne

Comments

frankfurte kura? no franfurt am oder apmēram 2 dienas, no frankfurt am mainz apmēram 1 diena. tas tā rupji rēķinot, kamēr priekšā nav kartes. no rīgas līdz parīzei apmēram 4 dienas.
lidmašīnu Frankfurte - pie Mainas...

atradu

Approximate distance in miles from Paris to Frankfurt Am Main is 298 miles or 479.48 Kilometers.
By Car: If you were in a car and maintained an average speed of 40mph (64 kmh) over the course of your journey it would take you around 7.5 hours to get from Paris to Frankfurt Am Main (tik lēni jau gan neviens tur nebrauc, ja nu vienīgi ir sastrēgumi uz autobāņiem)
un kā vienmēr jāierēķina neparedzēti piedzīvojumi, kuru dēļ grūti aprēķināt laiku :)

Re: atradu

thnx! :]
Vācijā jau ir forši stopēt
no paša pieredzes - nevajadzēja nemaz to īkšķīti celt - pienāca bendzīntankā klāt cilvēki un paprasīja, vai nevaig aizvest. :)
izklausās visnotaļ... :)
bet visādas leģendas ir dzirdētas, vai Vācija nebija tā vieta, kur nedrīkstēja pa ceļu malām ganīties?
NEDRIIKST UN NEVAIG!!! btankos ir daudz lielaakas iespeejas! Vaacijaa pie btanka nekad nevajadzeeja vairaak par kaadaam 10 minuuteem.
Slovaakijaa uz taada pseido-baanja arii bija gruuti stopeet, jo visi brauca lielaa aatrumaa, bet kaut kaa jau tomeer bij ok....
eh, saaku par visu sito runaat... prasaas jau atkal, tikai shogad to nedariishu - nav prieksh manis tomeer :)
burvīgi, tieši pēc šādām info druskām es ilgojos... :)
ja varu kaut kaa nebuut paliidzeet - droshi!
es jau, kad devos biju tik stulbs un nebiju sataisiijis uzrakstus. un tad kaadu laiku briiniijos, kaapeec tik suudiigi stopeejas :D
tieši viens tāds vācu benzīntanks bija mana vissliktākā pieredze - kādas 7stundas nonīktas, dīcot šoferiem. likās ka tur neviens nekad nav stopējis, lai gan bija pie normāla ceļa utt. kad draudzene piegāja kādam anglim apvaicāties, vai nebrauc uz ķelnes pusi, viņš nolasīja lekciju par to, cik slikti ir TAS, ko mēs darām un vai mēs maz zinot, ka policija tādas, nepilngadīgas prostitūtas no austrumeiropas savāc?? pēc tam gan atvainojās, ka kļūdījies, bet viegli nebij.
uj, tas gan izklausaas s****i. bet laikam jau ar stopēšanu ir tā, ka nekad neko nevar zināt. esmu arī, stopējot uz Sāremu stāvējis uz Tallinas šosejas, vietā, kur it kā vajadzētu visam notikt, tomēr pavadīju tur kādas trīs stundas. kaut arī mašīnu plūsma tiešām liela.
kad tu domaa celjot?
12. - 18. maijs
Palas moshka delfu forumaa/celjoshana ,trase.lv

Jūlijs 2015

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Powered by Sviesta Ciba