Ir doma.Aizbraukt uz Spāniju. Ar stopiem. Šovasar. Kaut kad jūlija sākumā.
Ir doma arī no turienes atgriezties. Kaut kad augusta vidū, beigās.
Bet man girbas ar kādu pieeeeeeeeeeeeeredzējušu parunāties - par visādām fiškām,kas pirms ceļa un pa ceļam būtu jāņem vērā.

Comments

uzprasi hellcat-am
oky
A ko TIESHI veelies zinaat ?
Piem, ko ielikt ceļa somā un cik daudz.
Kurās valstīs var droši stopot, kurām labāk braukt cauri.
Kur var pa nakti gulēt uz "ielām", kur labāk mēģināt sarunāt naktsmājas, kur var ēst dabūt pa velti, kur jāmaksā.
Kādu pieslēgumu telefonam. Kādās valūtās naudiņas ņemt līdzi. Cauri kurām valstīm labāk braukt (lai drošāk, lai vairāk var ieraudzīt). tā kaut kā :)
Serkocinj,skhiltavas.Naziit.Buljon.Sausaas bariibas.Zobbirst.Kartes.Telefon numurus.Salvetes vienreizeejaas.Zetju paari.Minimali kosmeetik(shampuuns kaads mazais,zhelej dushas,bla bla).Kaada lapa,raxstamais(ja kas,kaadam jarakxsta,vai vieta jaauzraxst).Plaanais lietus meeteliitis.
Nu saliec, visu nepiecieshamo..sagatavo,redzeesi..kas lien, nelien, kaadu somu vaig..

Cauri labak braukt polijai(man nepatiikama valsts)..
Bendzintankos var guleet.Bet vispar arzemees mentiem nepatik, ka gulj,pa labi pa kreisi visaadi.

Telefons?Visur ir automati,kur bendzintankos var nopirkt kartes, sazvaniities.(Tapec ieprieksh zinaa kodus,kadus jaliek,kad kur zvani,utt).Naudinjas - jevriki.

Tas virspuseeji.

Palasies www.trase.lv, mosh tur kas noder...
Delfos forumaa, pie celjojumiem, arii ir info, caur mekleetaju.
Paldies :)
stopot pa valstīm, kur lielas štrāses, vislabāk caur benzīntankiem. iet klāt un prasīt, vai nebrauc līdz turienei& turienei& vai nevar paraut līdz.
tā ir gadījies savaņģot cilvēkus, kas ceļa malā parasti nestājas& stopotājus neņem.
vislabāk mākties virsū fūru vadītājiem! tikām cauri visai polijai vienā dienā. citreiz, kad čakarējās ar vieglajiem auto, malāmies pa poliju gandrīz 3 dienas.

vajag smēri līdz, kas līdz visādām sastieptām cīpslām un sāpošām locītavām - velkoties ar kājām smagu somu mugurā, viegli dabūt šāda veida traumiņas. es ilgi ārstēju savu ceļgalu..

un neaizmirsti bankas koda karti, lai tiktu ārzemēs internetbankā iekšā& zin;ātu, cik kontā vēl naudiņas, ja tādi brīnumi tev ir :)

________________
tas bija brīdinājums, balstoties uz dažām manis pieļautajām kļūdām

p.s. NOTEIKTI stopojot vajag daudz baltu lapu līdz un mārkeri, lai var taisīt plakātus, ko stopojot bāzt acīs autovadītājiem
:)
Jā - par to smēri! Paldies!
iesaku pakjert vieglu, vienvietiigu/divvietiigu telti- uzslien celjmalaa un guli nost. es esmu guleejusi pat Helsinku centra parkaa, galvenais, atrast labi nomalju vietu, kur uzsliet.
Paldies.

Paklau, kā tur ir ar aizliegumiem gulēt pļavās, ceļmalās? Nav tā, ka no rīta tu pamodīsies un fermeris ar bisi stāvēs klāt vai policija jau žvadzinās roku dzelžus?

Un vēl - par pieeju peldvietām. Vai var tikt brīvi klāt ezeriem un upēm, jo mazgāties ta arī gribēsies un pļavas vidū upes malā benzīntanku neatrast :)

Jūlijs 2015

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Powered by Sviesta Ciba