15 July 2009 @ 03:40 am
hot  
Karstākā sazvērestības teorija ir, ka sazvērestības teorijas ir bulšits!
 
 
( Post a new comment )
fuckyuu[info]fuckyuu on July 20th, 2009 - 02:23 pm
nez vai eksistē tikai divas galējības - patiess kristietis vai antikrists, turklāt, man šķiet, ka baraks ir musulmanis :) [kaut kur pa ausu galam saklausīts fakts, turklāt, visai nenozīmīgs]. koroč, man nav ne jausmas, vai viņš ir sirdī tīrs kā kristāliņš vai ļauns kā doktors Nē, bet katrā ziņā apokalipses nesējs viņš nav, visa šī doma ir bezgala dumja.

piemēru par čemtreiliem un nibiru es minēju tādā sakarā, ka liela daļa no alternatīvo mediju saitos atrodamās informācijas ir, ja ne klaji muļķīga, tad vismaz pamatīgā pretrunā ar loģiku, fiziku un matemātiku, līdz ar to tur tikpat labi varētu rakstīt par Ziemassvētku vecīti ar gaismas ātruma briežiem.

aa, un, kopš es esmu iepazinies ar man personīgi ticamo taimlainu teoriju un sapratis, ka nākotnei ir iespējamas bezgalīgi daudz versijas, es sapratu, cik ļoti es neticu dažāda veida pareģiem, jo īpaši ņemot vērā ievērojamo pareģojumu atšķirību [apskati kaut 10 pareģojošus ļautiņus un viņi visi teiks kaut ko savu].
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sickboy[info]sickboy on July 20th, 2009 - 03:31 pm
Jā, tev taisnība, nākotnei ir daudzas versijas. Ir vairāki paralēlie Visumi. Un Baraks ir musulmanis, lai bāztu to sejā musulmaņiem - teroristiem. Un kristietis priekš amerikāņiem. Redzi, cik viltīgi? :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on July 20th, 2009 - 04:46 pm
redzu :)
(Reply) (Parent) (Link)