07 April 2009 @ 09:18 am
 
http://www.philschneider.org/
Vīrs, kurš gadiem ilgi strādājis Area 51, nolēmis izstāstīt tautai patiesību, ko valdība slēpj par citplanēšu plāniem iekarot pasauli. Gadu vēlāk vīrs mīklainos apstākļos mirst.
 
 
( Post a new comment )
almighty_j[info]almighty_j on April 7th, 2009 - 11:13 pm
Heh. Tas man atsauc atmiņā laikus, kad pats sāku. :) Vispirms Tev ir informācija un Tu nezini, ko ar to iesākt. Un tad teju maģiski parādās iespējas, kurās šīs zināšanas pielietot. Pieņemu, ka Tu vēl esi relatīvi jauns, so - vari neiespringt. Par veģetārismu varu droši teikt - ja vēlies, lūdzu. Fundamentāli tā var noderēt pat kā izdzīvošanas prasme, pārtiekot tikai no augu valsts produktiem. Bet desiņas veikalu plauktos tas atpakaļ dzīvē neatgriezīs.
Taču runājot par ļaudīm limuzīnos un dārgos uzvalkos - mēs zinām, kas viņi ir un ko dara. Un arī, kāpēc viņu plāns ir nolemts neveiksmei. Un tie tur, no augšas rūpīgi pieskata procesus un, cik ir dzirdēts no viņiem, tad fiška, ar kuras saprašanu mums ir problēmas, ir tāda, ka ne viss notiek secīgi un lineāri, un arī no šķietami haotiska procesa var sanākt fantastisks rezultāts. Tā teikt - spēlē līdzi, cik nu vari un cik nu proti! :)
(Reply) (Parent) (Link)