Vērojumi Komunāri ziņo Kalendārs Par komūnu Vecāki vērojumi Vecāki vērojumi Jaunāki vērojumi Jaunāki vērojumi
Zili brīnumi -
dienasgramata
[info]confuse_a_cat
[info]dienasgramata
Add to Memories
Tell A Friend
"Kamīnu meistariem un tirgotājiem gribētos izcelt kamīnu, kā neatņemamu sastāvdaļu Ziemassvētku noskaņas radīšanai. Pilnīgi iespējams, ka šajā apgalvojumā ir arī kāda daļa patiesības.

Tuvojoties ziemas aukstajiem mēnešiem kamīnu un SPA salonā Kamina www.kamina.lv ir iespēja iegādāties īpašu ar Ziemassvētku noskaņu apveltītu kamīnu par īpaši labvēlīgiem nosacījumiem.Ļoti iespējams, ka šis nav pats atbilstošākais piedāvājums Jūsu gaumei un vajadzībām, tāpēc aicinam Jūs apmeklēt mūsu mājas lapu www.kamina.lv un iepazīties ar piedāvāto kamīnkrāšņu un kamīnu klāstu.

To apdarē izmantoti Itālijas elementi un materiāli, kā piemēram, klints iezis un moderni apstrādāts metāls. Izmantotās tehnoloģijas nodrošina atkārtotu dūmgāžu sadedzināšanu labākam sadegšanas koeficentam, savukārt īpaši veidotās gaisa sprauslas nodrošina diezgan intriģējošu uguns liesmas rotaļu. Šīs krāsnis īpaši piemērotas modernā tipa dzīvokļiem un mājām.
Izcila kombinācija - skaists dizains un labas siltuma spējas. Grūti sasniedzams interjera elements. Camina 700 ir īstena krāsns zviedru stilā un viena no visu laiku pieprasītākajām krāsnīm no mūsu produktu klāsta. Tā ir novietojama pret taisnu sienu (!!!) un pateicoties lielajam degšanas kambarim, uguni var aplūkot no trīs pusēm."

(reklāmas teksts)
Comments
anonymous From: [info]anonymous Date: 7. Novembris 2005 - 08:05 (URL)
izcelsi kamīnu?
1 pasmīkņājuši / pasmīkņāt
Par komūnu
Acīmredzamais - neticamais Latvijas medijos
Name: Acīmredzamais - neticamais Latvijas medijos
Kalendārs
Back Februāris 2022
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728