August 2006

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Powered by Sviesta Ciba

Bunkura pirmā numura komentāri

Palasot komentārus iekš Gameza, nolēmu, ka mums jāpievērš pastiprināta uzmanība fīdbekam:

Principā, pozitīvās atsauksmes ir vairākumā, ja pat tās ir no sērijas "Nekas ka kaka, galvenais ka vispār ir" :D Tādēļ atpūšamies, atvelkam elpu, aizbraucam uz Jūru, iedzeram kādu alu, un turpinam tāpat? Bet nu, komentāri un manas piebildes italikā:

Atis2: kaarteejais geimeru priecinjsh, noformejums-2, teksta apjoms-5
Nu, par noformējumu jau pietiekami dakšu salauzts, bet domājams, ka tas tikai progresēs (nu ne jau regresēs, vai ne, PM? ;) Tekstu apjoms gan jau paliks tāds pats

ReDz: need screens
nu šito laikam mēs jau izlēmām, ne? Skrīni ir Gūglē

Mumyn: Nja need screenz!
Projehaļi ;)

Ebrejs: Nezinu kā citiem, bet man nepatika, bet ņemot vērā, ka tas ir pirmais žurnāls un vēl amatieru roku darbs, tad ļoti labi.
Uzreiz redzama žīdmasonu sazvērestība! Mēs, un amatieri??? Un to viņš saka par cilvēkiem, kuri raksta priekš The Escapist, Gamez, Revolution un [iCE2] žurnāla? Nonsenss :D

Hell_dude: Shit...jūtos vīlies.
Nu ko es vēl varu pateikt - What the Hell, Dude?

bluks: Visu cienju darbs ieguldiits bet dazhi raksti galiigi nelasaami... + PS2? Nee tas man nepatiik... Bet nu zhurnaals domaats dazhaadaam auditorijaam un gaidam naakosho nummuru..
Nu ja - žurnāls domāts geimeriem, nevis aizspriedumainiem dundukiem

Remus: Mna patikaas dazhu autoru rakstiishans stils, bet nepatik paarspiileetaa njirgaashanaas pashiem par sevi. Bet buutiibaa ir labi.
Es nezinu, es ņirgājos tikai par lasītājiem :D

romanz: Tācu jāatzīst, ka izdevēji ir ieguldījuši patiešam milzu darbu un to nevar nenovērtēt,štrunts par to, ka dizains man nevisai iet pie sirds, štrunts, ka rakstu tematika ir kaut kāda pilnīgi kreisa. Galvenais jau ir pats priecējošāis fakts, ka šis projekts vispār piedzīvoju savu dienasgaismu.
Komentārs no sērijas "Kaut kāds sūds, nelasīju un man vispār nevajag, taču labi, ka vispār ir"

Logen: Vienīgais ko bija interesanti lasīt ir "Bunkurs credits"!=D
Nu pie tiem jau tika pamatīgi piestrādāts, ne? :D

Sari: Ideja forša un izpildījums labs, bet latviešu gramatika ir izvarota visos caurumos ;(
GameMaster, dzirdi? :)

Nali: Labais. Žēl, ka latvieši nav daudzmiljonu nācija un žurnāls netiks laists pārdošanā.
Nu vot. Divi miljoni dolāru - tas, redz, ir daudz, bet divi miljoni latviešu - nē...

Johny_JK: Nedaudz palasīju un teikšu, ka ciešams, bet varēja būt arī labāk (iespējams subjektīvs viedoklis, jo lielākā daļa aprakstīto spēļu mani nesaistīja līdz šim un arī raksti nespēja ieinteresēt).
Steidzami jāpiestrādā pie Johny_JK-tipa auditorijas! Kurš recenzēs Barbie: Horse Rescue? :)

Overburn: zlasīju visu, izņemot rakstus par konsolēm, bet to es ignorēju principa pēc, ja konsoles nebūtu sātans iemiesojums, es arī tos rakstus labprāt izlasītu.
Rekur GM bērnībā :) Protams, ka konsoles ražo pats Lucifers, bet spēles tām taisa kaut kādi pilnīgi kreisi developeri, acckije sotonas! :D

4simboli: Nu vizuāli žurnāls ir nebaudāms un maigi sakot drausmīgs, tas arī neļāva pieķerties tekstiem :(
Nu jā, viņš laikam arī ēdienu vērtē tikai pēc izskata. Skumji, ka bieži tā arī palika nepaēdis :(

Manax: Lasot vairāk gan pievērsos intervijām un izsmeļošajam nelineārisma skaidrojumam RPG spēlēs, taču, būdams rūdīts antikonsolists, ne šajā un, visticamāk, arī nākamo numuru konsoļu sadaļai savas acis nepievērsīšu.
Āāā, atkal konsule, Acckij Sotona! :D Vispār ar konsoļu sadaļu ir tā, ka ir 90% kas klusām izlasa, un 1-2 kas bauro pret, jo vienkārši bērnībā par maz/par daudz sisti.

bcr: Viss jau būtu labi, ja beigtos vierezi tas muļķīgais humoriņš, turklāt pārspīlēts. Būtībā pret game industriju vajadzētu attiekties nopietnāk, nevis tā kā pret satīrisku tīņu izklaidi.
Visu cieņu bcr kā Next autoram, taču es nopietni pat pret savu dzīvi neattiecos, kur nu vēl, piedodiet, pret spēlītēm. Humora muļķības līmeni jau katrs nosaka pats sev - vienam Montijs Paitons, otram Ali Džī.

Comments

"nu šito laikam mēs jau izlēmām, ne? Skrīni ir Gūglē"


Gūglē ir viss, bet es gribu pašu skrīnus, piemēram, kādus labus momentus vai vietas, kuras pašam autoram liekas labas un apakšā paša autora teikto par attēlā redzamo.
nez kad es redzēšu šo brīnumu :/

usera batou paroli neatceros a jaunu kontu neļauj izveidot lol.
"mēs jums atsūtīsim paroli uz e-pastu". O RLY?

Peacemaker

Komenti no manas puses buus nedaudz veelaak - kad buushu atpakalj Riigaa no Hjuu Hefnera mansiona. Un sakaamais ir iekraajies ;).