August 2006

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Powered by Sviesta Ciba
[info]gamemaster wrote
on April 24th, 2006 at 10:13 pm

Atskaite tiem, kas netika ielūgti

Gluži kā pirms vairākiem gadu simteņiem orkāns Kamikadze aizslaucīja Mongoļus no Japāņu jūras, "Bunkura" redkolēģijas sastāvs svētdien devās uz geju bāru "iloveyou", lai aizslaucītu pēdējās cilvēces ilūzijas par to, ka geimeri tomēr varētu būt tīri normāla tautiņa.



Ar savu klātbūtni redkolēģijas kopsapulci pagodināja sekojošās personības:

[info]peacemaker - "Bunkura" garīgais guru, ideju ģenerators un cilvēks, kam nāksies aizpildīt galvenā redaktora posteni. Vienīgais ar nopietnu attieksmi pret notiekošo.

[info]gamemaster - Jūsu padevīgais kalps. Resident gamer ar stāžu. Vienīgais cilvēks visā kompānijā, kas uzstājīgi ignorēja kroga alus piedāvājumu par labu savai mūzai ar skanīgo vārdu "Jack Daniel's". Lielu ieguldījumu pasākumā nedeva.

[info]gnidrologs - Rokmūzikas gardēdis un izlepis cilvēks cRPG jomā. Vakaru pavadīja izteiksmīgi žāvājoties un ņirdzot par [info]peacemaker centieniem risināt ar žurnāla tematiku saistītas problēmas. Lielu ieguldījumu pasākumā nedeva.

Kukainis - PR menedžeris. Brīvdomātājs. Cilvēks, kas radīja konceptu "Bunkura" logotipam.

Kamazs - uz automašīnām un citu braucamo tehniku pasistais cilvēks-bārda. Neko diži jēdzīgu žurnāla attīstībā nedeva, taču nevilcinājās ar entuziasmu komentēt bezmaz vai katru aprunāto tēmu.

Ar savu klātbūtni redkolēģijas kopsapulci NEpagodināja sekojošie kadri:

[info]martcore - Mūsu potenciālais rakstvedis + gamenet veterāns. Gaidījām, bet neatnāca. Uz zvanu atbildēja sieva. Tas laikam visu izskaidro...

[info]snake - Konsoļu sadaļas potenciālais korifejs. Apsolīja atnākt, bet to, ka ir salauzis kāju, laikam atcerējās tikai pēc tam. Go figure...


Kopsapulcē netika nolemts absolūti nekas. Norunājām, ka visu norunāsim kaut kad vēlāk kaut kādā čatā. Rezultātā koncepcija žurnālim paliek tā pati vecā - rakstīt par spēlēm, rakstīt bez ierobežojumiem (īpašu sajūsmu izsauca iespēja rakstīt ar slāvu lamuvārdiem) un rakstīt reizi mēnesī. Atzīmes kā suga žurnālā neeksistēs, toties būs izsmeļoši citu "Bunkuriešu" komentāri par apskatīto tēmu. īpaša uzmanība tiks veltīta dažnedažādiem analītiskajiem rakstiem n shit. Un vispār, man nācās šo tekstu drukāt tāpēc, ka [info]peacemaker tam bija par slinku, sou that's it. Have a nice evening and fuck off.

(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: