aptauja - Gribu dzīvokli, negribu kaimiņu skaņas

About Gribu dzīvokli, negribu kaimiņu skaņas

Previous Entry Gribu dzīvokli, negribu kaimiņu skaņas14. Nov 2019 @ 13:01 Next Entry
Poll #21323 Kaimiņu skaņas
Open to: All, results viewable to: All

Vai tu savā dzīvoklī dzirdi trokšņus no kaimiņu dzīvokļiem?

View Answers


12 (70.6%)


5 (29.4%)

Kāda tipa/sērijas dzīvoklī dzīvo?

(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]gamemaster
Date: 14. Novembris 2019 - 13:32
(Link)
Jāapzinās, ka Jūgendstila, pirmās brīvvalsts un padomijas laika mājas nav projektētas un celtas ar domu par mūsdienu skaņas ierīcēm televizoriem, mājas kinozālēm vai mūzikas sistēmu akustikai. Attiecīgi, ja nav veikta pārbūve ar domu par skaņas izolāciju, viss ir atkarīgs no kaimiņu saprāta.
[User Picture Icon]
From:[info]klibaa_egle
Date: 14. Novembris 2019 - 14:08
(Link)
nezinu, es dzīvoju agrāk vairākās 103. sērijas mājās un nedzirdēju pat augšstāva kaimiņus. a tagad kaut kādā pārbūvē dzirdu staigājam pat apakšstāva kaimiņus.
[User Picture Icon]
From:[info]hurt
Date: 14. Novembris 2019 - 17:49
(Link)
Varbūt jo, man blakus neviens nedzīvo, zem manis neviens nedzīvo un virs manis ir tikai mazu bērni skraidīšana, bet es pati uzvedos skaļi un nedzirdu, ko kaimiņi dara.
[User Picture Icon]
From:[info]_serpentine_
Date: 14. Novembris 2019 - 20:06
(Link)
Mani vērojumi gan liecina, ka viss ļoti atkarīgs no tā, kādi kaimiņi patrāpās, jo manā mājā ir arī dzīvokļi, kuros kaimiņus nedzird, bet man ir angsty gamer teenager, kurš SKAĻI klausās mūziku, kliedzot uz datoru, mazi bērni, kuri mēdz bļaut un spiegt no sirds un bieži erebis vīriņš ar ne visai spēcīgu koordināciju :D
From:[info]p_petersons
Date: 15. Novembris 2019 - 01:03
(Link)
Piekrītu, projekts pats par sevi diemžēl neko nepasaka par skaņas izolāciju. Ir gan brīnišķs klusums, gan pilnīgs pizģec piedzīvots pirmskara mājās, piemēram.

Pozitīvi, ja ir nesošās sienas starp dzīvokļiem - to var redzēt dzīvokļa plānā. Tomēr tas neko nesaka par starpstāvu pārsegumiem un ar tiem saistīto bumsbums.

Trubas, ventilācijas un ārdurvis kaut kā nebūt jāizolē, tai pat laikā cenšoties nenosmakt.

OP iesaku domāt par dzīvokli mājas pēdējā stāvā pašā mājas galā, bet tur tipa auksti esot. Bet iespēju dzirdēt kaimiņu skaņas objektīvi mazāk. No otras puses, ar visiem centieniem pēc klusuma tāpat allaž kkāda huiņa gadās, piemēram, baurošana pagalmā. Nav glābiņa miera meklētājiem, vienīgi kapā vai viensētā, kas pilsētniekam principā ir ekvivalenti.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba