aptauja - Komentāri

About Komentāri
Re: aprobežotība veicina aprobežotību1. Aprīlis 2014 - 18:02
Ak, nē, es noteikti nekādā veidā neatbalstu vardarbību, nē, nē. Tas, ka es savu komentāru parakstīju apakšā zem viedokļa "apšaut" (vai kā nu tur bija) nenozīmē, ka iestājos par pīpētāju sapulcēšanu vienuviet un atombumbas uzlaišanu virsū.
Uzskatu un atbalstu, ka beigšanās nost no spaisa šobrīd ir sam kaind of dabiskā atlase. Un nekādā gadījumā netaisos pīpētājiem atņemt viņu brīvību un/vai iespaidot izvēli un neuzskatu, ka tas būtu jādara kādam citam. Vienkārši koncentrēju uzmanību uz katru pīpējošo indivīdu- ja jau reiz ir izlēmis riskēt, tad pats un tikai pats ir vainīgs, lai arī cik tas dīvaini neskanētu, pie savas nāves. Un tas, ko liedz vai atļauj valsts ir tikai fons izvēlei kalt savu laimi no aizdomīgām vielām.
Mana attieksme pret pīpētājiem ir drīzāk vienaldzīga un tikpat vienaldzīga attieksme ir arī pret viņu beigšanos nost. Ja pēc visas šitās Latvijas uzlikšanas uz ausīm joprojām nav cieņas nemaz, necik pret sevi, ja joprojām neienāk prātā mazliet pasaudzēt sevi, tad neko un pīpē, tas ir, mirsti vesels.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba