aptauja -

About  

Previous Entry 8. Maijs 2012 @ 10:26 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]kautskis
Date: 8. Maijs 2012 - 11:58
(Link)
Neēdu rosolu, manis pēc tur viskautko varētu grūst iekšā. Tas paēdiens gan pēc konsistences, gan pēc garšas atgādina svaigus vēmekļus, nespēju saņemties.
[User Picture Icon]
From:[info]ziemelji
Date: 8. Maijs 2012 - 11:59
(Link)
nu varbūt Tu nekad neesi ēdis labu rosōlu :)
[User Picture Icon]
From:[info]kautskis
Date: 8. Maijs 2012 - 12:19
(Link)
Pilnībā iespējams. Bet sliktais rosols samaitājis iespaidu uz mūžiem, un tam vajadzētu būt nevis labam, bet neaprakstāmi izcilam rosolam (ja tāds vispār ir), kas to varētu labot.

Tā, starp citu, iepriekš ir noticis. Ar boršču. No padomiskās bērnības riebās, bet tad biju Ukrainā un pagaršoju lieliski uztaisītu boršču. Ļoti iegaršojās, spēju pat pievērt acis uz to, ka borščs izskatās pēc asiņojošas kuņģa čūlas.
[User Picture Icon]
From:[info]ziemelji
Date: 8. Maijs 2012 - 12:47
(Link)
Tev ir fantastiski ēdienu apzīmējumi!
[User Picture Icon]
From:[info]asaa
Date: 8. Maijs 2012 - 12:02
(Link)
Fui, paldies par aprakstu :D
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba