|
| 8. Maijs 2012 @ 10:26 |
---|
Neēdu rosolu, manis pēc tur viskautko varētu grūst iekšā. Tas paēdiens gan pēc konsistences, gan pēc garšas atgādina svaigus vēmekļus, nespēju saņemties.
nu varbūt Tu nekad neesi ēdis labu rosōlu :)
Pilnībā iespējams. Bet sliktais rosols samaitājis iespaidu uz mūžiem, un tam vajadzētu būt nevis labam, bet neaprakstāmi izcilam rosolam (ja tāds vispār ir), kas to varētu labot.
Tā, starp citu, iepriekš ir noticis. Ar boršču. No padomiskās bērnības riebās, bet tad biju Ukrainā un pagaršoju lieliski uztaisītu boršču. Ļoti iegaršojās, spēju pat pievērt acis uz to, ka borščs izskatās pēc asiņojošas kuņģa čūlas.
Tev ir fantastiski ēdienu apzīmējumi!
|
From: | asaa |
Date: |
8. Maijs 2012 - 12:02 |
|
|
|
(Link) |
|
Fui, paldies par aprakstu :D
|
|
Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |