aptauja - zaļā Rīga

About zaļā Rīga

Previous Entry zaļā Rīga10. Mar 2010 @ 15:02 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]tipa75
Date: 10. Marts 2010 - 15:44
(Link)
Uzvaras parks - tā daļa, kas ir pretī Maritim Hotel, ir praktiski "" neapdzīvots". Lai arī tas ir viens no sakoptākajiem Rīgā, tālāk par no bērnu laukumiņa pārredzamajām taciņām iet vienkārši baidos. Vasarā, skaistā laikā tur ir pilns ar sadzērušamies bomžiem, kuri mēdz būt arī agresīvi. Soliņu varētu būt vairāk, un kārtības policija varētu biežāk reidot.
Grīziņkalnā derētu beidzot salabot visus celiņus, un arī kārtības policijai biežāk tur pastaigāties. Arī ļoti skaists parks, bet vasarā maziem bērniem tur praktiski nav ko darīt.
Patiesībā tikai Vērmanes drārzs ir sakārtots tā, kā vajadzētu būt visur. Ir celiņi kārtībā, ir kur pieaugušiem atsēsties, kur bērniem spēlēties, kur jauniešiem pačupoties.
Jā, un katrā parkā vajag tualeti, lai krūmi neož! Pie visiem guļamrajoniem tur tuvumā esošos mežus varētu pātaisīt par parkiem. Kamēr tie skaitās meži, tur ir iestaigātas tādas takas, kā parkos, bet kārtībai un tīrībai neviens neseko. Ja savestu kārtībā jau izveidojušos celiņus, saliktu soliņus un miskastes (kuras arī tīrītu), kārtības policija patruletu, būtu feini parki, un arī, man domāt, līķīšus tur retāk atrastu.
[User Picture Icon]
From:[info]sivns_sniegaa
Date: 10. Marts 2010 - 16:05
(Link)
par Uzvaras parku galīgi nepiekrītu. es dzīvoju tieši blakus un vienmēr labprāt eju cauri pa visām taciņām. tā daļa, kas pretī Maritim ir pilna ar bērniem un suņiem gan ziemā, gan vasarā + skolēnu sporta stundas pavasarī un rudenī + tantes, kas sauļojas vasarā + makšķernieki visos laikapstākļos + skrējēji, velosipēdisti, frīzbijs un jaunieši, kas dzer alu uz soliņiem arī attiecīgos laikapstākļos. ko gan vēl vairāk vajag, lai parks funkcionētu.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba