aptauja -

About  

Previous Entry 6. Dec 2008 @ 23:37 Next Entry
Poll #15280
Open to: All, results viewable to: All

Steiku tu lūdz pagatavot::

View Answers

labi izceptu (nekādu jēluma pazīmju)
26 (40.0%)

vidēji ceptu (vidus sārts un var izspiest tādu viegli sārtu suliņu)
28 (43.1%)

asiņainu (vidū jēls, pat ne uzkarsis)
5 (7.7%)

cits variants (komentāros)
6 (9.2%)

(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]keikoo
Date: 7. Decembris 2008 - 00:42
(Link)
man vnk patīk sajust asiņu garšu mutē, bet ne pārāk izteiktu.
[User Picture Icon]
From:[info]sirdna
Date: 7. Decembris 2008 - 00:49
(Link)
Steiku neesmu ēdis, bet gribētu ēst labi izceptu.
[User Picture Icon]
From:[info]kinskis
Date: 7. Decembris 2008 - 00:53
(Link)
nu tad jau pirmais variants. (vēlējuma izteiksmē)
[User Picture Icon]
From:[info]le_minga
Date: 7. Decembris 2008 - 02:07
(Link)
mhm - pagrauzt "pazoliiti" :D
From:[info]el
Date: 7. Decembris 2008 - 00:59
(Link)
Es, kopš vasaras piedzīvojuma, ilgi vēl steiku neēdīšu.
From:[info]kinskis
Date: 7. Decembris 2008 - 01:00
(Link)
kur tad tev tā gadījās?
[User Picture Icon]
From:[info]asaa
Date: 7. Decembris 2008 - 01:21
(Link)
kā kuru reizi. parasti vidēji ceptu
[User Picture Icon]
From:[info]goo
Date: 7. Decembris 2008 - 09:00
(Link)
vispār negaršo
From:[info]kangaroo
Date: 7. Decembris 2008 - 10:05
(Link)
Stipri izceptu- tā, ka pat nedaudz degumiņš ir parādījies.
[User Picture Icon]
From:[info]wztr
Date: 7. Decembris 2008 - 14:00
(Link)
gaļu neēdu
From:[info]
Date: 7. Decembris 2008 - 14:11
(Link)
ceptu baklažānu steiks, special for the veggies :)
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 7. Decembris 2008 - 17:35
(Link)
Vispār es gribētu precizēt - starp jēlu un vidēji apceptu. Tomēr ne pavisam jēlu. Novērots, ka Latvijā kā vidēju bieži pasniedz saceptu, tādēļ vienmēr pasūtījums jāapraksta teju literāri - kā tam steikam būtu jāizskatās.
[User Picture Icon]
From:[info]antikrists
Date: 9. Decembris 2008 - 16:11
(Link)
Nav ēsts :/
From:[info]kungs
Date: 29. Decembris 2008 - 15:25
(Link)
cepu pats
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba