aptauja - Cirks?

About Cirks?

Previous Entry Cirks?24. Jul 2007 @ 22:35 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]devour
Date: 25. Jūlijs 2007 - 08:41
(Link)
Labāk būtu sācis vaimanāt par dienu, kad bija 20 aptaujas par FF un BBP.Nevis uzreiz sāk kādu publiski rāt un nosodīt, ka viņš vienkārši par to interesējas un cenšas arī pajokot(runāju par affair).Gribi diktēt, kas tiks un netiks banots, taisi pats savu komjunitī un esi tur tirāns!
From:[info]kangaroo
Date: 25. Jūlijs 2007 - 08:45
(Link)
Kas ir FF un BBP?
[User Picture Icon]
From:[info]devour
Date: 25. Jūlijs 2007 - 08:48
(Link)
Fontain Festivāls un Baltic Beach Party, kurus vienā dienā pārpublicēja kādas 10 reizes....
From:[info]kangaroo
Date: 25. Jūlijs 2007 - 08:50
(Link)
Ak tad nu jau 10, nevis 20...
Redzi, daudzums man netraucē, ja vien tas daudzums nesastāv no sviesta. Tā kā man ne viens, ne otrs pasākums neko neizsaka, tad man ir po. Bet šie divi konkrētie ir vienkārši slimi un man tas izsaka to, ka man tas nepatīk.
[User Picture Icon]
From:[info]devour
Date: 25. Jūlijs 2007 - 09:02
(Link)
SLIMI?!
From:[info]kangaroo
Date: 25. Jūlijs 2007 - 09:05
(Link)
Nevarēju labāku vārdu piemeklēt.
[User Picture Icon]
From:[info]devour
Date: 25. Jūlijs 2007 - 09:06
(Link)
Tātad- ir normāli, ja ir 10 pūli par vienu tēmu, tas ir normāli.Bet ja kāds paākstas(pirmā no jūsu norādītajām aptaujām) vai ir aizrāvies (2 variants) tas ir slimi un spamo?
From:[info]kangaroo
Date: 25. Jūlijs 2007 - 09:17
(Link)
Nevis pūli, bet polli ;-)

Parādi, kurā vietā [info]aptauja ir desmit aptaujas par vienu tēmu pēc kārtas! Ja Tev friendlistē dzīvojās jaunieši, tad tā ir Tava problēma. Man friendlistē bija divas šāda veida aptaujas un tās pašas no [info]aptauja.
From:[info]kangaroo
Date: 25. Jūlijs 2007 - 08:48
(Link)
Es nesaprotu, kāpēc "tirāns"? Es vienkārši uztaisīju aptauju, jo man liekas, ka dažiem ar galvu nav īsti kārtībā. Es neesmu teicis, ka obligāti ir jādzēš. Es neesmu arī teicis, ka man pašam ar galvu viss kārtībā. Ja reiz Tev tik ļoti patīk šāds sviests- lūdz, balso, ka nevajag dzēst. Bet kā jau pamanīji- vairumam ir pie kājas (kas nozīmē, ka viņi neapvainotos, ja izdzēstu) un otra populārākā atbilde ir, ka jādzēš. Stiep kā gribi, bet es neesmu nekāds tirāns, bet gan pārstāvu vairākuma viedokli. Tā ka ņem vien tualetes papīrīti uz šļūc poda virzienā...
[User Picture Icon]
From:[info]devour
Date: 25. Jūlijs 2007 - 09:01
(Link)
Ja pārstāvētu ''vairākumu''(kas drošvien vel guļ un vakarus nepavada sēžot pie neta, bet gan dzīvo(iesaku arī sākt Tev to darīt)) tu aizsāvētu viedokli ''vienalga''...Ok ar ''tirānu'' nedaudz pārspīlēju.Tu esi vnk laimīgs idiots, kas tiešām runas brīvību neatbalsta.(Davaj uztaisi pool par komunisma atjaunošanu.)Man pie kājas, ka frendlistē dienā parādās kādas divas(un tas nemaz nav tik daudz) aptaujas, kuras dažreiz ir bezjēdzīgas.Var par viņām pasmaidīt, nevis uzreiz ''AHĀ!Viņi spamo!Uz sārta viņu domas!''.Kārtību tu vari ieviest dirsējtribīnē
From:[info]kangaroo
Date: 25. Jūlijs 2007 - 09:13
(Link)
Runas brīvība BTW nenozīmē, ka jebkurš var muldēt pa ķešu un par to neatbildēt. Runas brīvība nozīmē to, ka cilvēki izsaka savu viedokli noteikumu (likumu, normu, kārtības ruļļu u.tml.) ietvaros. Es izmantoju savas tiesības uz runas brīvību un godīgi pajautāju vai šīs divas aptaujas ir o.k. priekš [info]aptauja.

poll (nevis pool, kā Tu rakstīji, kas nozīmē "baseins" angļu valodā) par komunismu, protams, var uztaisīt, bet es ļoti labi atceros kā tas bija un aptauja, manā izpratnē, būtu vienkārši lieka.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba