aptauja - Bērnība. Atmiņas.

About Bērnība. Atmiņas.

Previous Entry Bērnība. Atmiņas.12. Mar 2007 @ 14:59 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]ld
Date: 12. Marts 2007 - 15:17
(Link)
epizhodu uzplaiksniijumi man ir no pusotra - diviem gadiem. visas epizodes saistiitas ar fotografeeshanos - kaa pie fotograafa mani seedinaaja - bildei paraksts gads un 7 meen. tad kaa pljavinjaa izkaartojamies visa gjimene, lai fotografeetos - nepilni 2 gadi. tad viesos, kur esmu drusku garaaka par couchtisch - nespeeju uz aatrumu izdomaat lv nosaukumu - un es speeleejos ar mazaam porcelaana figuurinjaam uz taa galdinja - nezinu cik man gadi, bet tas viss notiek manaa acu liimenii. atceros, kaa mani peec tam kauninaaja, ka es esmu gribeejusi nozagt taas figuurinjas, bet man vnk ljoti patika un es ieliku kabatinjaa. atceros, ka ljoti raudaaju, ka kaads ir speejis padomaat, ka es gribu zagt.
daudz atminju par pieaugusho savaado riiciibu. bet kopsh beernudaarza atceros visu :) gaaju gan tikai peedeejaa grupinjaa.
From:[info]kangaroo
Date: 12. Marts 2007 - 15:23
(Link)
Bet es tieši no pēdējās grupiņas kaut ko kā pa miglu sāku atcerēties. Bērnudārzā sāku iet no 10 mēnešu vecuma.
[User Picture Icon]
From:[info]ld
Date: 12. Marts 2007 - 15:36
(Link)
man starp citu ilgu laiku nepatika fotografeeties... visas pirmaas epizodes es atceros liidz fotoaparaata zibsnim - tad iestaajas balta gaisma un taalaak es neatceros
From:[info]kangaroo
Date: 12. Marts 2007 - 15:40
(Link)
Ūūūūū... Mums ģerevņā ar zibspuldzi aprīkoti fočuki bija tāds retums, ka es tādu atceros tikai no kādas otrās klases. Man liekas, ka pirms tam tādus dzīvajā nebiju redzējis.
[User Picture Icon]
From:[info]ld
Date: 12. Marts 2007 - 15:57
(Link)
nu fotograafam jau vienmeer ar zibeni - beerniibaa jau vienmeer uz fotostudijaam gaaja bildeeties.
From:[info]kangaroo
Date: 12. Marts 2007 - 16:08
(Link)
Es fotostudijā pirmo reizi dzīvē biju savā kāzu dienā. Oi, nē! Sadirsu. Māsas kāzu dienā. Kad man bija 11 gadi. Savās kāzās- trešo reizi. Otro- viena brālēna kāzās.
[User Picture Icon]
From:[info]ld
Date: 12. Marts 2007 - 16:25
(Link)
hmm - diivaini - es no beerniibas atceros, ka tas bija kaut kas ekstra, ja kaadam bija savs fotoaparaats, jo pasham jau arii vajadzeeja attiistiit filmas un taisiit bildes. taapeec bildeejaas tikai salonaa vai iipashi aicinot fotograafu uz maajaam.
From:[info]kangaroo
Date: 12. Marts 2007 - 16:46
(Link)
Mēs kā reize bijām vieni no tiem, kam bija tā ekstra. Atceros kā ar tēvu tās filmiņas attīstījām, kā pirkām sadzīves tehnikas veikalā fotopapīru un visas tās ķimikālijas, kā gaidījām nakti, lai varētu taisīt bildes.
[User Picture Icon]
From:[info]ld
Date: 12. Marts 2007 - 16:49
(Link)
oo - super! man tas vienmeer ir intereseejis, bet nekad nav bijusi izdeviiba redzeet un piedziivot
From:[info]kangaroo
Date: 12. Marts 2007 - 16:54
(Link)
Tieši tāpēc es tagad tik ļoti augsti vērtēju iespēju aiziet ar savu atmiņas karti uz salonu. Pats saspaidīt pogas cik, kuras bildes man vajag un ne par ko vairs nedomāt.

Stilīgi jau tas ir, bet nu gandarījums tomēr nesedz to rezultātu, ko var iegūt, ja to var izdarīt 100reiz vienkāršāk.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba