aptauja - Reklāmas

About Reklāmas

Previous Entry Reklāmas12. Sep 2006 @ 10:05 Next Entry
(ir doma)
From:[info]po
Date: 12. Septembris 2006 - 10:55
(Link)
Aptuveni tā, jā, bet jautājums joprojām ir korekts.
Bet es izvēlētos dzīvot pasaulē, kur cilvēki savas izvēles neizdara emociju (reklāmas) vadīti, bet apdomā savus lēmumus. Tad arī reklāma nevarētu pastāvēt. Tagad kaut kādiem brendiem rentējas reklāmās izgrūsti miljardi kaut arī kaut kur tur ārā ir daudz labākas alternatīvas, kuru izplatību apslāpē apmāto patērētāju pūļi.
[User Picture Icon]
From:[info]red
Date: 12. Septembris 2006 - 11:01
(Link)
diskutejams jautajums. patreiz Tu pienem lemumu, kuru ietekme reklama, kura norada Tev izveleties to vai citu produktu, kaut gan tas nevienmer ir tas labakais. Ja reklamas nebutu, Tu vispar neuzzinatu par so produktu. Jebkura produkta iegade butu ljoti sarezgits process, jo Tev tacu butu kaut ka jaiegust informacija, jasalidzina kaut kadi produkti, utt. Ja nebutu reklamas sis informacijas apstrades process kljutu vajpratigi sarezgits, it seviski nemot vera produktu kvantumu vairuma produktu segmentu, kas ir musdienas pieejami.

Attiecigi es reklamu uztveru, ka nosaciti virzitaju, kas manas pateretaja vajadzibas (un protams ari maksligi raditas), ievirza konkreta gultne, palidz man identificeties ar to vai citu produktu kategoriju un pienemt pateresanas lemumu. Tas protams man maksa daudz dargak, neka analogas kvalitates produkts kurs netiek reklamets. Tacu manis pateretais LAIKS un NAUDA, kas butu nepieciesami, lai atrastu so analogas kvalitates nereklameto produktu iespejams butu daudz lielaki, neka tas ko es samaksaju par brendoto..
From:[info]po
Date: 12. Septembris 2006 - 11:38
(Link)
Nu nez, man liekas, ka par labiem produktiem var uzzināt mutvārdu ceļā, kad tie nopelnījuši labu reputāciju godīgā veidā (jo sevišķi tagad, kad ir pieejams internets ar visādām Cibām, kur uzjautā - "iesakiet labu veļas pulveri" or whatever un ļaudis zinās pastāstīt).
Un es, kā rādās, nelietoju reklāmētos produktus. Ja arī gadās, tad ne tāpēc, ka tie būtu reklamēti, bet tāpēc, ka to kvalitāte ir optimālākā.
[User Picture Icon]
From:[info]red
Date: 12. Septembris 2006 - 11:44
(Link)
nu ta ir viena tendencite, ka informacijas parpilniba vedina no reklamam atpakal uz mutvardu info. ir tada laba gramatele, amazona var iepirkt "the tipping point", kas stasta par 3 veidu cilvekiem, kas nodrosina kada produkta/eventa milzigu izplatibu ne-tradicionalas reklamas celja. tacu pagaidam man tomer liekas, ka visus produktus izveleties balstoties uz mutvardu principa ir gruti, jo ne par visiem ir viedoklis, otrkart Tu tik un ta nezini cik iespeju Tu palaid garam, jo produktu ir daudz vairak neka viedoklju.

just my 2 cents
[User Picture Icon]
From:[info]wztr
Date: 12. Septembris 2006 - 12:17
(Link)
ieeju veikalā un jautāju pārdevējam par visu ko nezinu. reklāma nav vajadzīga..tāpat avīzēs ir izglītojoši raksti, nevis tikai konkrētas markas reklāma! tā arī tas viss varētu notikt.
[User Picture Icon]
From:[info]red
Date: 12. Septembris 2006 - 14:52
(Link)
nu ja. ieeej 1 veikala pajauta 1 pardevejam par ierobezotu skaitu produktu. es teiksim uz veikalu vairs musdienas eju tikai pataustit mantu, ko gribu nopirkt interneta. un tas bez reklamas isti nedarbotos.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba