aptauja - Komentāri

About Komentāri
12. Septembris 2006 - 22:42
Vai tad sākotnējais jautājums nebija tagadējā sabiedrība vs bezreklāmu sabiedrība? Apsveicu! Tu esi atradis trešo absolūto pieturas punktu. Pašreizējā sabiedrība vēl nav nonākusi līdz līmenim "nejēgā viegli mazgāt smadzenes" (paldies dievam). Bezreklāmu sabiedrība... hmm... tā neizslēdz variantu "nejēgā viegli mazgāt smadzenes". Piekritīsim, reklāma ir populārākais un izplatītākais, bet ne vienīgais skalojamais līdzeklis.

Vai es vēlētos dzīvot sabiedrībā, kurā katrs izlemj tikai pats no sevis bez "reklamēšanas", un izdarot izvēli tikai uz savu sameklēto info? Īstenībā nē. Informācijas vākšana ir milzīga laika tērēšana. Un ir tāda infa, ko vnk cilvēks nevar iedomāties meklēt. Ar visām kopējām reklāmām tiktu nogrieztas arī reklāmas par vides aizsargāšanu, noderīgiem jaunumiem, labiem ieteikumiem, labām grāmatām, garīgām idejām. Nebūtu es saskārusies ar uzbāzīgu veselīgas ēšanas/veģetārisma reklamēšanu, joprojām mans iecienītākais ēdiens būtu gaļa.

Protams reklāma kā informēšanas veids pašlaik ir galīgi pa pieskari aizgājusi, bet pateikt, ka viss ar reklāmām saistītais ir fui-pē-kaka... pārsteidzīgi kaut kā.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba