aptauja -

About  

Previous Entry 18. Jul 2006 @ 22:28 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]anducs
Date: 18. Jūlijs 2006 - 23:56
(Link)
Nu it kaa jau es nenoliedzu...bet kaapeec to vajag taa uzpuust..
kaapeec daudzbeernu maates neiet gaajienos? kaapeec pensionaari neiet gaajienos?! vinji tak arii ir dalja no sabiedriibas..
kaapeec ir shitaads variants jaataisa?! kas ar to tiek pieraadiits,ka vinji tur taa iet un raada kas vinji taadi ir?!
[User Picture Icon]
From:[info]ripp
Date: 19. Jūlijs 2006 - 04:19
(Link)
pensionāri gan cik man zināms ik pa brīdim visādos mītiņos piedalās :)
un homoseksuāļi jau neuzpūš. viņi vienkārši grib iet. uzpūš apkārtējā sabiedrība. politiķi, mēdiji un vienkāršie cilvēki.
par māmiņām runājot - a nu bet par to ka sievietei ir vairāk kā 2 bērni, viņai neviens uz galvas karstu ūdeni nelies, bet tikai paslavēs par latvijas demogrāfijas situācijas uzlabošanu ;)
gājiens jau tāpēc arī ir, lai parādītu sabiedrībai tās homofobiju un pārāk asu reakciju. lai parādītu, ka homoseksuāļi ir normāli cilvēki, nevis kkādi nezzvēri, kuru mērķis ir pārņemt varu (vai kā nu tur neatkarīgajā avīzē kkad bija teikts)
From:[info]formica
Date: 19. Jūlijs 2006 - 09:09

Homosexual activists have a vision for tomorrow

(Link)
"starting in kindergarten is a must, since children at that age are still developing their ideas about the world around them. Even at that age, she said, is “the saturation process needs to begin.”"


(C) http://www.afa.net/homosexual_agenda/childrenb.asp
[User Picture Icon]
From:[info]anducs
Date: 19. Jūlijs 2006 - 10:07
(Link)
nujaa...- maaminjaam neviens nelies uudeni uz galvas,jo vinjas UZLABO demograafisko staavokli... vinjas kaut ko ir devushas sabiedriibai!.... un to vajadzeetu slaveet... dereetu slaveet varonjus.... nevis kjaa Tu saki NORMNAALUS cilveekus!...
Vinji vienkaarshi saasina situaaciju!
bet ja peekshnji sie te praida gaajeeji izdomaas,ka vinjiem vajaga beernus? to es muuzham neatbalstiitu!!!....

Tomeer tiesa,kas tiesa ieksh LV veel ir iesaknjojies padomju laika domaajiens pasr to,ka savbaadaako noteikti nevajadzeetu pienjemt,jo tas ir savaadaaks.. pienjemt ta vajadzeetu, bet slaveet- es domaaju nEE!


Eenivei.... ir gandriiz skaidrs,ka Riigaa toriit notiks shausmiigs pasaakums... ar cilveekiem par un cilveekiem pret... baidos,ka buus ljaunaak nekaa pagaajushogad!
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba