aptauja -

About  

Previous Entry 24. Mar 2005 @ 09:03 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]tati
Date: 24. Marts 2005 - 11:54
(Link)
"vestibilārais aparāts" = ?
Atļaušos atklāt savu nezināšanu un tev izcelties uz mana fona, paskaidrojot, kas tas ir.
From:[info]kangaroo
Date: 24. Marts 2005 - 15:48
(Link)
Tātad par to vestibilāro aparātu (turpmāk ērtības labad- VA). Vidusausī ir tādi orgāni, par kuriem vidusskolnieki mēdz dikti uzjautrināties. Sauc šamos āmuriņš un... tfu-tu... aizmirsu, iespējams, ka laktiņa. Mainoties rumpja novietojumam pret horizontālo plakni (t.i. Zemes virsmu) tā padarīšana tiek kairināta un signāls nonāk smadzenēs, ka cilvēks ir sasvēries. Stabila un vesela vestibilārā aparāta īpašnieki retāk krīt, jo pie pirmajiem signāliem par pozas maiņu spēj noreaģēt. Jūtīga vestibilārā aparāta īpašnieki ir neizturīgi pret biežām stāvokļa maiņam, kas izpaužas kā jūŗas slimība- slikta dūša jūŗā, karuseļos, transportā paugurianā/ kalnainā apvidū u.tml.

Tagad atgriežamies pie mūsu avīm, t.i. čik... kāturviņassauca. Vai viņu- to čikčirik- VA kaut kā atšķiras no citu sieviešu VA.
[User Picture Icon]
From:[info]tati
Date: 24. Marts 2005 - 15:54
(Link)
Tur jau tas joks, ka neatšķirās, un pastāv pat iespējamība, ka tas VA ir nejūtīgāks, nekā pārējiem cilvēkiem.
Un lūdzu nenosaukt tās par avīm, viņas māk arī lasīt un var kļūt par atriebības pilnām būtnēm. Lūdzu dodiet balsi un beidziet diskutēt. Punkts.
From:[info]kangaroo
Date: 24. Marts 2005 - 16:19
(Link)
Tka jau sen būtu atbildējis, ja būtu arī manie ieskatiem atbilstoši varianti, kā "Kas ir čikčirik?", "Man po", "A kas?", "Cilvēks arī Āfrikā ir cilvēks" vai "eeee...".
[User Picture Icon]
From:[info]tati
Date: 24. Marts 2005 - 18:43
(Link)
vajag arī dzīvē izdzīvot bezizejas variantā un ne vienmēr visu ko gribas var sasniegt. Tāpēc - izvēlies un beidz cimperlēties.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba