piedevas |
piedevas | 12. Jun 2006 @ 15:15 |
---|
|
From: | hope |
Date: |
12. Jūnijs 2006 - 15:50 |
|
|
|
(Link) |
|
Bet krējumu daudz kur nevar izmantot, jo viņs salīdzinoši padārgs. Zupa, Kartupeļi, Pelmeņi, Pankūkas... tas takā būtu laikam viss kur vislabāk krējumu lietot
Zdrasjtje! Krējums (12%) puslitrs maksā 50-60 santīmus, bet Siera majonēze (arī puslitrs) maksā 85 santīmus!;P
|
From: | hope |
Date: |
12. Jūnijs 2006 - 16:09 |
|
|
|
(Link) |
|
da labi, tu ar pašu dārgāko majonēzi paņēmi! Un vispār, majonēze tik ātri nebojājas kā krējums.
Pašu garšīgako!;))) Vai ta jamie ir jāglabā? Jamie ir JĀED!;)))
From: | guvi |
Date: |
12. Jūnijs 2006 - 16:35 |
|
|
|
(Link) |
|
ir taada siera majoneeze, ja? nopietni!! un garsho ar peec siera? un kasss taaadu razho?
"Spilva" ražo. (KOK ražoto labak nepirkt - vē!) Diemžēl ne visur var nopirkt. RIMI var un BETĀ arī;)
From: | guvi |
Date: |
12. Jūnijs 2006 - 16:43 |
|
|
|
(Link) |
|
khmm .. nu mani uzvedinaaji uz greizaam domaam par majoneezes pirkshanu - un kas veel trakaakais - eeshanu - tagad domaaju, ar ko es taadu siera majoneezi vareetu gribeet eest savukaart doma par eeshanu, man uzdzina vikla apetiiti, atgaadinaaja to, ka pusdienas shon izpalikushas un veel to, ka blakus bulcinjkioskinjaa ir supergarshiigas maiziites ... luuk taa - esmu atradusi vainiigo!
Eeee, Siera majonēzi var ēst da ar jeb ko!;) Likt pie jebkuriem salātiem (nuuu, varbūt ne pie Siļķes kažokā), smērēt pa virsu jebkurai sveistmaizei vai bulciņai, marinēt viņā šašlikus;)
|
|
Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |