Nu, bet mērce ļoti garšīga un liesa. Vispirms apcepu sīpolu un ķiploku vienā tējkarotē eļļas. Pa to laiku noblanšēju tomētus un piegriezu klāt, kad sīpoli un ķiploki jau bija viegli apbrūninājušies. Tad pasautēju tos tomātus, beigās iegāzu tītaru - 322 gramus - un, maisot un spaidot, vēl drusku pacepu. Nu, čilli pipariņš vēl tur, un vispār - katrs var kaut ko pievienot pēc garšas.
Šitā mērce man iznāca, tātad, 375 kcal uz visu pannu, - 2 normālām porcijām. Protams, visu diētu sačakarē makaroni 135 g vārītu makaronu - 200 kcal.
Comments
nu ja, ka saldētavā!
un iedomājies, cik garšīga frikadeļu zupu var iznākt no tītara maltās gaļas? vispār esmu reāli safanojusies par to tītaru.
un iedomājies, cik garšīga frikadeļu zupu var iznākt no tītara maltās gaļas? vispār esmu reāli safanojusies par to tītaru.
(Reply to this) (Thread)
jā, bet jāņem fileja. es redzēju to gatavo, malto - droši vien jau vēl garšīgāka, ar visiem treknumiņiem un ādām, bet nu tad jau vairs nevar zināt, ko rēķināt.
nu ir jau, ir tā. bet es pirku Valdemārcentra Rimi, tur nebija tītara filejas, tikai safasētā tītara maltā gaļa. nedomāju, ka tā ir stipri treknāka, es rēķināju tā kā kājiņas/krūtiņas ar ādu.
nē, nu rēķināji jau tu noteikti pareizi. es vienkārši spriedu pēc skata - tā gatavā maltā bija pus-balta, pus-rozā, nu, zini, raiba. bet mana pilnīgi rozā.
(Reply to this) (Parent)