skuka @ :
Dīvaini ar to vērša fileju. Izcepu - bija ļoti garšīga. Nosvēru, apēdu, tikai tad paskatījos, ko vērta. Pēc nutrition data iznāk 250 kcal uz 100g! Nošaumsinājos, bet pierakstīju. Tomēr traki - tie 200g, ko apēdu, bija tāda normāla, teiksim, dienas gaļas porcija. Un - gandrīz puse dienas kaloriju! Pēc tam paskatījos dieta.lv - tur laikam kalorijas dotas jēlai gaļai? - 121 kcal uz 100 g! Uz pusi! Un - ja tas ir jēlai gaļai, tad cepta, manuprāt, paliek vieglāka. Nu labi - tur cepot bišķi eļļa vai kas. Ā, nutrition data par jēlu dod ap 225 kcal uz 100 g. Kā var būt tāda starpība?
Comments
|
bet es nopirku blenderi un pagatavoju ziedkāpostu-seleriju-spinātu biezzupu ar garnelēm
(Reply to this) (Thread)
man liekas, ka ziedkāposti nesapas ar selerijām. zini, ko pamēģini? ai, nē, es ielikšu recepti atsevišķā ierakstā, visiem.
|
ar blenderi viss sapas
(Reply to this) (Parent)
tu mani samulsināji. es savai uz maizes uzgriežamajai cūkas un govs karbonādei arī rēķinu tik, cik saka dieta.lv...drusku virs 100. tad ko, tā nedrīkst?
(Reply to this) (Thread)
nu vot, laikam nedrīkst:( papēti pati tos nutrition datus. izskatās viņi uzticamāki par dieta.lv.un no SV vēl atceros tādu lietu, ka āžavēta gaļa (šķiņķītis, vienalga - auksti vai karsti žāvēta) ir daudz barojošāka par ceptu (ar minimumu taukvielu). vislabākā ir vārīta, tad = grillēta.
(Reply to this) (Parent)