Zuzannas domas - Ilona [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Ilona [18. Mar 2007|09:18]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien atceros savu bijušo klases biedreni Ilonu, ar kuru kopā mācījāmies no 2. līdz 10. klasei. Būtu mācījušās kopā vēl kādu laiku, bet viņa izdarīja pašnāvību, jo patēvs viņu regulāri seksuāli izmantoja, kam māte noticēja tikai pēc pašnāvības izdarīšanas. Ilona bija gan skaista (dabiska blondīne), gan gudra (vismaz skolā padevās gandrīz visi priekšmeti). Ja viņa nebūtu aizgājusi, tad tagad brauktu ar BMW un būtu kādas firmas īpašnieka mīļākā vai sekretāre (un tas bez nicinājuma). Kas zina, varbūt arī pati savu firmu jau vadītu. Bet nu - ir tā, kā ir. Lai miers viņas dvēselei!
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:18. Marts 2007 - 09:31
(Link)
Mana klases biederene Ilona sēdēja solu iepriekš garu blondu bizi un tik seksīgu kaklu, ka es nespēu koncentrēties mācībām - viņai bija kaut kāda īpaša āda, tumši brūna un bieza blondīnes āda, noklāta ar baltu pūciņu un zosādas pumpiņām. Reiz, kad braucām ar klasi laivu braucienā, mēs sēdējām, apsegušies ar gumijoto audumu pret lietu, es sāku viņu glāstīt starp kājām, bet tad laiva uzskrēja akmeņiem un ar to viss beidzās. Tagad viņai pieder sava tipogrāfija, bet viņas brālis vada modeļu aģentūru.
From:[info]zuzanna
Date:18. Marts 2007 - 09:35
(Link)
Vai jums vēl ir iemesls satikties?
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:18. Marts 2007 - 09:41
(Link)
satiku viņu pagājšvasar pirmoreiz kopš izlaidumu, viņa bija boikotējusi visus skolas un klases salidojumus. viņa man pateica, kāpēc - tāpēc, ka viņai skola ne ar ko labu nesaistoties, viņu tur neviens nemīlējis un skolotājas nav ļāvušas nēsāt tādas drēbes, kādas viņai gribējies
From:[info]zuzanna
Date:18. Marts 2007 - 15:05
(Link)
Mjā - ar līdzīgu atrunāšanos arī manējie neierodas uz klases/ skolas salidojumiem, lai gan gluži par skolotājiem, kuri neļāva kaut kādu apģērbu nēsāt, sūdzēties mana paaudze nevar.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:18. Marts 2007 - 19:33
(Link)
Man piemēram iet uz skolas salidojumiem arī negribas, lai arī skola ne tik sen pabeigta. Manuprāt ir gana maz tādas klases, kur visi tā raujas satikties. Cik es esmu runājusi ar cilvēkiem, parasti labprāt satiekas mazu skolu absolventi, kur klasē bijis pa 10-15 cilvēkiem. Mūsu Rīgas skolās, "fabrikās" ar 30+ skolēniem mazas iespējas visiem būt gana draudzīgiem, lai katru pēc tam vēl arī redzēt gribētos.
From:[info]zuzanna
Date:18. Marts 2007 - 23:05
(Link)
Nu daudz kas ir atkarīgs gan no klases kolektīva, gan paša cilvēka. Man likās, ka mums bija draudzīga klase (~25 cilv.), tomēr uz salidojumiem ierodas tikai puse cilvēku. Un pārējie parasti saka, ka tomēr viņiem vairs nav nekādu pienākumu kā skolā un tāpēc ne. Bet nu tas jau vienmēr ir brīvprātīgi, tāpēc mēs parasti priecājamies par tiem, kuri ir ieradušies.

hackers counter system