Zuzannas domas - Tosti [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Tosti [3. Nov 2011|11:21]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mums te ir jauni brīvprātīgie - viena meitene no Slovēnijas un viens puisis no Gruzijas. Un tad vakar sakot tostus, gruzīns teica man krieviski - "prāta ziņā tu neatpaliec no vīriešiem" - tajā situācijā un mirklī - tas man likās labs kompliments. Kaut arī visā pārējā laikā es smagi noliegtu vīriešu prāta pārākumu. :)

Bet ar to pašu gruzīnu agrāk pa dienu man bija saruna, kur atkal bija jāatbild uz neatbildāmo jautājumu - kāpēc es savos 29 gados neesmu precējusies?
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]sw
Date:3. Novembris 2011 - 11:35
(Link)
Klau, atbildi uz šo jautājumu droši vien zina visi, izņemot mani, bet kas ar tiem gruzīniem & turkiem īsti ir, viņiem demogrāfiski ir maz sieviešu, ka viņi ir tik aktīvi un vaktē nenoprecētas meitenes? :D
From:[info]zuzanna
Date:3. Novembris 2011 - 11:47
(Link)
Man kāds tiešām reiz stāstīja, ka vismaz Turcijā demogrāfiski sieviešu esot mazākumā. Un es tam noticēju. Bet šajā vasarā blandoties apkārt un sēžot Bursas pašvaldības mērijā man iedeva visādus statistikas bukletiņus un brošūriņas un tur es melns uz balta izlasīju, ka nē - Turcijā sieviešu ir vairāk nekā vīriešu. Tā kā - tas galīgi nav iemesls.
Bet tas pats gruzīns man to jautājumu uzdeva, kad runājām par "ģimenes kultu" Gruzijā un Austrumos vispār. Un viņam liekas, ka nu tas tak būtu tikai normāli, ja sievietei kā man jau būtu vīrs ar vismaz 2 bērniem. Bet es teicu, ka es esmu pārāk pašpietiekama, tāpēc nekad neesmu rāvusies pēc laulības. Un vispār - pārāk egoistiska esmu.

hackers counter system