Zuzannas domas - [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[22. Apr 2011|12:11]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar minēju, ka dabūju arī injekciju muskulī. To veica medbrālis un man zilums tur ir tāds uz 4 kv.cm - vakar nesāpēja, bet
šodien tas zilums ir sāpīgs. Pat padomju gados, ka mamma mājās špricēja ar tām vecajām špricēm un milzīgajām adatām, nekad man nav bijuši tādi zilumi. Bet zilumi te paliek arī no asins ņemšanas no vēnas un citām lietām, tā kā nezinu - te tas droši vien vienkārši skaitas normāli.
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:22. Aprīlis 2011 - 14:07
(Link)
es tikko no radnina ar latviesu draudzeni, kas te biski vairak ka 3 gadus, nejausi ieminejas, ka vinai ari pirmaja TR gada veseliba pamatigus parbaudijumus sagadajusi - kadu gadu tas ildzis, kamer organisms pielagojas.. aklimatizejas.. imunitate laikam mums aiziet pa pieskari un tad visadi brinumi, kur nu kuram vaja vieta, lien ara. tas ir vienigais, kaa es to (sev) varu izskaidrot.
From:[info]zuzanna
Date:22. Aprīlis 2011 - 14:34
(Link)
Nu jā, tā laikam ir ar to pielāgošanos. Skumjākais ir tas, ka man te ir tikais gads dots, tā kā tiklīdz būšu pieradusi, tad atkal vajadzēs pierast pie kaut kā cita.
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:22. Aprīlis 2011 - 15:08
(Link)
Nu, viena lieta, kas tev ir dots - cita - ko tu izveeleesies panemt, kad sis gads bus cauri :)

From:[info]zuzanna
Date:22. Aprīlis 2011 - 15:38
(Link)
doğru, doğru :)
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:23. Aprīlis 2011 - 00:39
(Link)
man tagad rīgā bieži dur un ņem. un tie zilumi ir ap 4 kv.cm ir katru otro reizi un katrreiz pie cita. dažreiz liekas tik jauka medmāsā pēc perna, bet tik un tā sadzeļ. tā ka tā nav vietas vai dzimuma vaina.
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:23. Aprīlis 2011 - 00:39
(Link)
pēc purna jauka, nevis perna)
From:[info]zuzanna
Date:23. Aprīlis 2011 - 08:49
(Link)
Nu varbūt paaudze cita, es nezinu, bet savā laikā man LV arī bieži dūra, bet nekad, nekad man šādi zilumi nebija. Bet no tiem jau nemirst.

hackers counter system