Vēljoprojām dzīvoju pāri saviem līdzekļiem |
16. Feb 2009|15:06 |
Tā kā nauda kūst kā ledus skulptūra svelmainā saulē, tad es aizvien biežāk darbā ēdu to, kas līdzi paņemts. Un ļoti bieži tas ir kaut kāds lēts surogāts, jo manam slinkumam nav labpaticies man atļaut sataisīt sev normālu ēdienu līdzi ņemšanai. Un tā nu es ciešu un iedomājos visādus gardus ēdienus, piemēram, siera-tomātu salātus, marinētu zivi, kupātus, aknu plācenīšus un tādā garā. Es jau prātā visas tās lietas izgaršoju. Viena no pozitīvajām lietām sakarā ar vienkāršu ēdienu ir tas, ka garšas sajūtas pastiprinās un nevajag tik daudz garšvielu, lai būtu garšīgi. Un ir tik patīkami sajust pamatsastāvdaļu garšu. |
|