vnk muld

« previous entry | next entry »
Jan. 15., 2009 | 06:26 pm

tikko atklāju, ka mana namupārvalde vēlējās mani apkrāpt par 10 Ls!! ei nost!! vispār tikai tagad pārbaudīju un rīt paredzu pārbaudīt visus rēķinus, a ja nu šādi viņi izrīkojas katru mēnesi? un es to tik tagad piefiksēju? un katru mēnesi esmu maksājusi par pāris latiem vairāk nekā vajag? nu nekas rīt man būs ar ko parunāt :)

temperatūra 36.1 - nu kā mani ar tik zemu temperatūru var uzskatīt par slimu. (jā, es vēl ar vien par to pašu vāros, jau visu dienu un nepārtraukti)

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories


Comments {2}

red_hair_zane

vnk muld

from: [info]red_hair_zane
date: Jan. 15., 2009 - 08:41 pm
Ieskatos

uz streiku biji? man tas nobeigums likās pārāk nepārdomāti un spontāni.
skatījos vakar "kas notiek latvijā?" Nu tas Domburs viņus vius nolika pie vietas. Ne bū ne bē. :]

Atmuldēt | Diskusija


muldēšana

vnk muld

from: [info]zeerava
date: Jan. 16., 2009 - 03:43 pm
Ieskatos

nebiju gan, jo nejutos labi.
nobeigums arī man likās spontāns pasākums, bet lai gan ne visas lietas, bet daļu pasākumu es atbalstu. nu piedodiet cik tad nu var sēdēt dziedāt un vnk sūdzēties par to kas notiek. vajag ar reiz kādu aktīvāku darbību, lai valdība saprot, ka sen jau nav labi un apmierinātība ir pacēlusies, bet uzticība zudusi.
jā, dombura raidījumu ar skatījos. nedzirdēju visu, jo atrados pie savas atraktīvās famīlijas. palasīju ar avīzītes un vēl šur tur painteresējos par notikušo. iespaids radās tāds, ka Godmanis ir pavisam citas valsts pārstavis, kas ir okupējis latviju tāmdēļ nosaka, kas ir labi un kas ir slikti iekš LV

Atmuldēt | Iepriekšējais