vnk muld

« previous entry | next entry »
Mar. 26., 2010 | 11:37 am

es nesapotu, kā tas nākas ka manai kolēģei (jāpiemin laikam, ka sievietei nu ap 30-35) ir tik fuckin gaisīgas idejas, kas man galīgi nepielec. ka tās uzklausot man liekas, ka viņa dzīvo pati savā iedomu pasaulītē un iztēlojas tur vells viņ zin ko, un, kad pamostās, ierauga realitāti un nereāli izpildāmās idejas izsaka un liek citiem pildīt. wtf?
kretinē tas, ka neviens neskatās uz reālo situāciju bet tiešām dzīvo kkāda utopijā. es zin, ka vajag tiekties uz nerālo, labāku pasauli, bet tad tās idejas, draugi mīļie, paskatamies vai tajā realitāte mēs to spējam izpildīt uz sitienu!!
nepārdomātas, sasteigtas idejas un vajag un vajag un vajag... un neskatoties uz to, ka pakaļa deg ar termiņiem, mēs tik un tā tiecamies uz ūnikumu.
da jebkādu projektu vadītājs - pasaki man lūdzu vai tad patiesi ir iespējams uzcelt debeskrāpi, realizēt kādu citu milzonīgu projektu no idejas līdz vēlamajam rezultātam (pieņemsim ideālajam variantam, kur viss ir vnk perfekts, galvenais kvalitatīvs) īsā laikā (teiksim nedēļa)!

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories


Comments {3}

rediiss

vnk muld

from: [info]rediiss
date: Mar. 26., 2010 - 12:07 pm
Ieskatos

mani pēdējā laika novērojumi liecina, ka jo augstāks amats, jo īsākus termiņus iedomājas. turklāt paši patur tiesības savu darba daļu vilkt garumā bezgalīgi, atlikušo laiku tad atstājot mazajiem rūķiem. bet nu es esmu atradusi pret to savu attieksmes modeli, kas funkcionē samērā labi, izņemot patiešām ekstrēmas situācijas hehe

Atmuldēt | Diskusija


muldēšana

vnk muld

from: [info]zeerava
date: Mar. 26., 2010 - 01:37 pm
Ieskatos

lūk kāds ir tas tavs attieksmes modulis? man nekādīgi lai kā es censtos neizdodas tam pielāgoties vai samierināties ar to. man iznāk spītīgi tikai pretoties.
protams mēģinājumi ieskaidrot, ka tas nav iespējams - neizdodas! es laikam nemāku cilvēkiem pateikt tā ka arī viņiem pielec. vismas šāda tipa cilvēkiem patiesi

Atmuldēt | Iepriekšējais | Diskusija


rediiss

vnk muld

from: [info]rediiss
date: Mar. 26., 2010 - 02:05 pm
Ieskatos

nu, es vienkārši pieņemu, ka mans mērķis šajā uzņēmumā ir saņemt algu. tas tātad ir primārais. man maksā par to, ka es pildu priekšniecības uzdevumus. tātad, ja priekšnieks grib, lai es krāsoju žogu baltu, tad es krāsoju. ja viņš saka, ok, tagad zilu. tad ņemu zilo krāsu un krāsoju :) un nav stresa, jo katru mēnesi saņemu algu par apzinīgi paveikto darbu :) savu radošo garu izpaužu krāsošanas tehnikas izvēlē ghh

plus vēl visus uzdevumus cenšos dokumentēt elektroniski vai kā dokumentu ar parakstu. lai, ja nu kas, varētu izvilkt un iebakstīt, ka ne jau es izvēlējos krāsu. tiesa, man paldiesdievam, nedod pa muguru par to, kāpēc beigu beigās žogs nav balts.

Atmuldēt | Iepriekšējais