Neprātīgā saprāta balss - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
20:43

[info]windrider

[Link]

Session 9
Jāsaka paldies cibiņam Disfigurator, kura iespaidīgā recenzija ieintriģēja mani noskatīties šito filmu!
Jāsaka, ka nebiju vīlies, filma pamatīgi dod pa nerviem. Es viņu salīdzinātu ar šņabi, jo vairāk dzer( šeit jo tālāk skaties), jo vairāk dod pa galvu.
Šī noteikti nav parasta šausmene, kādas rāda pa kinīšiem un kurās izņemot asinis, iekšas un sūdu nekā cita nav. Es pat vispār teiktu, ka šī nav nekāda šausmene, bet gan psiholoģisks trilleris. Nekādu šausmu skatu šeit nav, tikai mistiskas, kautkur tumšos gaiteņos mītošas abstraktas briesmas.
Dažas epizodes tiešām ir pārbaudījums nerviem. Filma lielā mērā ir balstīta uz cilvēka prāta tumšāko nostūru attēlojumu.
Par sižetu neko daudz nestāstīšu, pateikšu tikai, ka darbība risinās milzīgos, pamestos psihiatriskās klīnikas korpusos, kuros ir ieradusies remontbrigāde. Stādieties paši priekšā gari, pamesti gaiteņi, pazemes tuneļi no kuriem uzglūn mistiskas, tumšas psiholoģiska rakstura šausmas.

Noteikti iesaku noskatīties. Viena no labākajām žanra filmām, man ļoti patika. Atstāj spēcīgu pēcgaršu. Jāpiemin tikai, ka nobeigums izrādās pavisam negaidīts.
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba