Krustvārdu mīkla

Priecīgus Ziemassvētkus

Anna Marija Levi

Priecīgus Ziemassvētkus

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien pie mūzikas likšanas mājās ir bērni (13, 6 un 5 gadus veci), un tas ir rezultējis lūk, ar ko:
- piecgadnieks ir DeadCanDance fans; Cantara, Saltarello un Ullyses ir topā;
- sešgadnieks klausās tikai Merilinu Mensonu, uzgriežot Pionieri līdz 35. Krūzes vēl no plaukta nekrīt, toties viņi ik palaikam ieskrien pie manis virtuvē sajūsmā spiegdami, ka vibrē grīda (vūferis stāv uz grīdas). Topā ir This is the New Shit (kam abi dzied līdzi) un Sweet Dreams Eurithmica covers;
- 13nieks močī uz pārmaiņām Blink-182 un laikam kautkādu Angels&Airwaves(?) un F Sinatras Let it Snow (maģija tāda).

Nu jā.
Es klusītēm iekš sevis dungoju 'Bij man vienas rozes dēli' un apceru kā feināk izvārīt kuskusu.
Lai jums visiem. Viss.
  • Kuskusu taču faktiski tikai aplej. Mēs darām tā, ka cacep visu, ko grib (sīki sagriezto gaļiņu, sīpolu, čilli piparu svaigo, ķiploku, rīvēt burkānu, visas eksotiskās garšvielas pēc gaumes un patikas), dobavļajem bišķi buljona un gāžam iekšā kuskusu, lai piebriest.
    Galvenais, ko es šajā rocesā ievēroju - gaļu nedrīkst pārcept - es to kā pirmo ātri apcepu uz pannas, uz ļoti karstas uguns lai paliek mīksta un sulīga, tad iegāžu kādā citā traukā, tad cepu visu to pŗējo un gaļu atkal pievienoju atpakaļ tikai pirms kuskusa pievienošanas.
    Bet, ja taisa kusksu bez gaļas, tad viss tas pats tiek izpildīts tikai drārzeņiem un garšvielām.


  • paldies
  • klusus un mieriigus Xmassus, khe, khe
  • jā, mums arī mensons topā.
Powered by Sviesta Ciba