Kuskusu taču faktiski tikai aplej. Mēs darām tā, ka cacep visu, ko grib (sīki sagriezto gaļiņu, sīpolu, čilli piparu svaigo, ķiploku, rīvēt burkānu, visas eksotiskās garšvielas pēc gaumes un patikas), dobavļajem bišķi buljona un gāžam iekšā kuskusu, lai piebriest.
Galvenais, ko es šajā rocesā ievēroju - gaļu nedrīkst pārcept - es to kā pirmo ātri apcepu uz pannas, uz ļoti karstas uguns lai paliek mīksta un sulīga, tad iegāžu kādā citā traukā, tad cepu visu to pŗējo un gaļu atkal pievienoju atpakaļ tikai pirms kuskusa pievienošanas.
Bet, ja taisa kusksu bez gaļas, tad viss tas pats tiek izpildīts tikai drārzeņiem un garšvielām.
Galvenais, ko es šajā rocesā ievēroju - gaļu nedrīkst pārcept - es to kā pirmo ātri apcepu uz pannas, uz ļoti karstas uguns lai paliek mīksta un sulīga, tad iegāžu kādā citā traukā, tad cepu visu to pŗējo un gaļu atkal pievienoju atpakaļ tikai pirms kuskusa pievienošanas.
Bet, ja taisa kusksu bez gaļas, tad viss tas pats tiek izpildīts tikai drārzeņiem un garšvielām.