June 19th, 2013
lieliska recepte brīžiem, kad burkānus negribās, bet riekstiņus nevajadzētu. Un arī tad, ja vienkārši ļoti garšo turku zirņi. Tātad, konservēti turku zirņi, eļļa, kas sajaukta ar Santa Maria Taco garšvielām (tā oriģinālā, bet var tak to maisījumu pats taisīt ar sāli, paprikas pulveri, čilli u.t.t. u.t.j.p.), ieberam zirņus bļodā pie garšvielām un eļļas, samaisām, lai tas viss pieķeras klāt (jā, zirņus iesaka nosusināt papīra dvielī)un liekam cepeškrāsnī apmēram 180C uz apmēram 30 min. Waaaa, lieliski!
Kad es neeksperimentēju ar ēdiena gatavošanu, es ceļos augšā plkst. četros no rīt un dodos rīta izbraucienā ar riteni. Tā, man liekas, ka darījusi vēl nebiju. Arī- waaaa, smaržo,skaisti un vispār! Pārsteigums par to, ka citi arī tā dara, ar riteņiem sc vizinās pārsvarā meitenes tik agri, vismaz šodien, vismaz tur, kur es braucu.