|
[Aug. 23rd, 2010|10:57 pm] |
Man tās brūklenes jau līdz rīklei Lasīt bija vieglāk. Un ko ar brūkleņu zapti pēc tam darīt? |
|
|
Comments: |
Brūklenes vāra ar āboliem un tad ēd uz grauzdiņiem brokastīs :) Ņammīgi.
Zinu, ka brūkleņu ievārījumu liek pie gaļas ēdieniem, cepešiem laikam...
Jā, savārīju ar āboliem. Zinu, ka arī pie kartupeļu pankūkām it kā ēd, bet nu es neriskētu :p Varbūt pie sāļajiem ēdieniem ēd tīru brūkleņu ievārījumu. Viņš tāds baigi stiprs-skābs, salds un ass.
ar āboļiem to ievārījumu - pamēģini gan ar kartupeļu pankūkām!! dievīgi!!!
bet bez āboļiem - to šmorējieniem un cepešiem - dievīgi!!
un ar āboļiem - katru rītu uz biezpiena.
Zini, šorīt garšo baigi labi. Vakar, kamēr bija karsta, bija nebaudāmi asa.
nu ka!! es ar par to - brūkleņu zapte ir labākā un universālākā zapte uz pasaules.
taisnība, taisnība :)
hmm, izlasīju, man gan sakārojās, pašai nav bijis iespējas salasīt un savārīt gardas zaptes ziemošanai :) ja kādam par daudz, došos iepirkt , hih xD
Vot, piesakies uz ziemassvētkiem, iešu ciemos ar brūkleņu zapti :)
ček! Uzliku jau atgādinājumu :):)
brūkleņu zapte ir anormāli garšīga (lasīt - garšas kārpiņu kairinātāja) kad liek klāt pašas ceptai kūkai :))))
nevis varētu - bet VAJAG !!!! ;) | |