Posted on 2010.11.07 at 16:28
Šorīt puspālī (otra puse vnk bija paģiraina), pēc tam, kad biju noķēris padumju zīlīti (tas ir tāds putniņš .. dooh ), kura bija ielidojusi pa logu iekšā (ārā) un traucēja dzērājiem gulēt (Piezīme: es to izlaidu ārā pa logu, nevis nokodu tai galvu, -100 man), mēģināju braukt mājās, bet ķēde bija apsalusi un nokrita (no aizas) nost tādēļ apstājos, lai to uzliktu atpakaļ (salīmētu ar skoču), kad man uzbruka dusmīgs suns (viņam bija vietiņa sētā pa kuru izskriet ārā un bļaut, pie tam, NEARTIKULĒTI, kā viņš uzdrīkstējās?!), es biju kā - ai, ej prom vai ai, pašol nah, neatceors, biju krievs vai latvietis tajā momentā, un viņš aizgāja arī, pēc tam līgojoties braucu uz mājām un salu, rīts bija ļoti skaists, krāsains un pasakains, vvs unreal.
Also, es pats nesapratu, ko es īsti ar šo miskastes ierakstu gribēju pateikt.
Varam secināt, ka
1. Es strādāju dzērāju kambarī un mani pienākumi ir noķert visādus mazus dzīvnieciņus kuri varētu traucēt dzērājiem gulēt.
2. Kad sasalst ķēde, tā nokrīt nost un sabirst mazos kristāla gabaliņos.
3. Nikni suņi pārstāj būt nikni, kad tu viņus palūdz iet prom.

Ā un vēl es šodien redzēju mežakuiļa un bulldoga krustojumu, stāvēja pie šmigas veikala, kuram es gāju apkārt ar līkumu.
Vispār, man patīk brīvdienu rīti, veikalā 90% pircēju ir veci alkanauti (tā ir tāda profesija) vai vnk špaktelētāji ar 9 klašu izglītību (piemēram, kā cibas Psihs), kuri nāk pēc ik rīta Garā.

Comments:


[info]affair at 2010-11-07 17:12 (Linkz)
es jau gribēju rakstīt, ka kruts ieraksts, bet tad pamanīju, ka beigās tu sūdīgi izsakies par Garo.
__________________
[info]spiritualized at 2010-11-07 17:20 (Linkz)
ಡ_ಡ
Previous Entry  Next Entry