Dialogi Ar Kādu Neprātīgo - moms are always right [entries|archive|friends|userinfo]
simtgadīgsbērns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

moms are always right [Sep. 12th, 2010|10:35 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]
[Current Mood |pī eš eš]
[Current Music |piter fm [mf]]

5.dien, izmantojot tēta prombūšanu, es atļāvos sarīkot kārtējo koncertu, kas beidzās ar to, ka es 15 min gulēju uz balkona grīdas un mēģināju nomierināties. protams - iemesli all the usual. bet problēma ir tā, ka mamma tā vietā, lai mani samīļotu un nezinu nostādītu uz īstā ceļa, vnk izteica manas domas skaļi.. pluss pateica vēl pāris jaukas lietas, pēc kurām es otro reizi šogad jutos, ka es tiešām varētu sevi atbrīvot no dzīvošanas tālāk..

among other things viņa teica, ka visas manas problēmas ir izdomātas un tikai manā galvā.. un vienīgā īstā problēma ir slinkums, tad vēl viņa uzskaitīja visus manus darbus, kurus es iesāku un nepabeidzu pēdējo 20 gadu laikā.. un viņas versijā, es vnk esmu tāds cilvēks, kurš neko nevar novest līdz galam, kas rīlī set me off sobbing like crazy -> jo es jau tāpat neredzu jēgu dzīvot, kur nu vēl pēc tādiem tekstiem, kad mana nākotnes vīzija ir vieni vienīgi failure.. [es tobrīd pat padomāju, ka nevarēšu pat bērnus dzemdēt, būs vieni vienīgi puspabeigti miscarriages..]
nu lūk.. un es zinu, ka viņai ir taisnība un man vnk ir bail to atzīt, vai arī sāpīgi dzirdēt to skaļi. bēt what i wanted to point out it -> IT'S ALL IN YOUR [t.i. MY] HEAD!!!! un tā ir.. jo es katru dienu domāju, ka gribu nomirt, ka neko nemāku, ka dzīve sucks, ka esmu viens liels disappointment to my parents.. u.tt. un kas no tā seko -> es katru dienu peldu sava sliktajā aurā. ja es domātu labas domas.. nezinu, kas būtu.. bēt es pamēģināšu rīt domāt tikai labas domas, vai vnk nedomāt par nāvi [kgan es vēl neesmu atkodusi, kā tas ir iespējams..]..

man te šodien grāmatā gadījās citāts rokā:

'... thoughts - just mere thoughts - are as powerful as electric batteries - as good for one as sunlight is, or as bad for one as poison. To let a sad thought or a bad one get into your mind is as dangerous as letting a scarlet fever germ get into your body. If you let it stay there after it has got in you may never get over it as long as you live.'

/no 'The Secret Garden' by Frances Hodgson Burnett/



un ja es tiešām, ka mamma saka, iemācītos atrast ko baudāmu projektēšanā.. un vsp katrā dienā un mirklī.. nevis lasīt depresīvas grāmatas, skatīties bēdīgas filmas un raudāt spilvenā.. pš.. pš. pš..

nū. vsp nez kapēc izteikties latviski ir so much sarežģītāk:

- просто вот такой человек: то начала, не закончила.. это начала - не закончила..
- да, я такая! и что теперь? вешаться, чтo ли?
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]hugo_stiglitz
Date:September 13th, 2010 - 07:02 pm

tāds tādu atrod.

(Link)
nu es nezinu. ja tādiem cilvēkiem kā tev ir jācieš no domas/idejas, ka tu nepabeidz iesākto, ka tu neko nemāki vai esi nez kāda vilšanās.. that makes me simply angry!
pš. pat aizmirsu visu pārējo.
[User Picture]
From:[info]sofia
Date:September 13th, 2010 - 07:50 pm

jautājums tikai - kur

(Link)
her arguments were pretty well exemplified. who cares anyway..

besides angry is good, it's powerful and transformable.. and willful..