Mon, Mar. 28th, 2005, 11:41 am

puņķi, temperatūra, klepus un šķavas...izpriecas.

Blenžu televīzerī un brīnos par unikālajām Tai-Dži uzlīmēm novājēšanai, kas taisītas pēc senām šķībacaino receptēm. Kā šķībacainie, kas mūžīgi sprāgst badu un ir spiesti rīt visādas sūda vaboles un sliekas (ķīnīzerim vairāk par bļodiņu rīsu dienā nevajag! - zicpriekšsēdis Mao), varēja iedomāties par novājēšanas plāksteriem?

Wed, Mar. 30th, 2005, 09:38 am
[info]kuminjsh: Gribi tai-džī pa puscenu - no manis?;)

Hmmm, tas viss ir vienkārši: ņemam uzlīmju papīriņu, uzrakstam "Ti-Ji", pie līmējamās puses pielipinam dilles vai pētersīļa gabaliņu - pēc garšas (ķīniešu augu izvilkumam) un uzlīmējam sev kaut kur (vienalga kur, kaut gan [info]murkjelis teica, ka vislabāk līmēt uz mutes!) un ēdam visu, ko sirc kāro!
P.S. Viss slēpjas galvā!;)