Mon, Aug. 28th, 2006, 10:32 am
[info]sirdna

Sestdien biju uz Kokakolaplazaforumcinemasu (starp citu, vai nebūtu laiks iedot tam kinoteātrim kādu sakarīgu nosaukumu?).

Nu, tātad, apskatīju šausmeni. "Pulss", saucas. Viss ļoti glīti - baismas krāsas, spokaini šausmoņi un blondīne izglābjas kopā ar smuko puisi. Zināms mīnuss bija tas, ka filmas radītāji bija pamēģinājuši izskaidrot, no kurienes tie ļaunie mošķi nāk, kā eksistē un vispār, pamēģinājuši dot kādu teorētisko pamatojumu.

A zrja.

Sacīsim, "Aplī" viss bija ļoti pareizi šai ziņā. Ļaunā meitene pazvana, tad izlien laukā no televizora un punkts. Kā viņa zvana? A igreks viņu zina. Kādā veidā viņa izlien no televizora? Nav ne jausmas, laikam aiz plikas rakstura riebeklības. Un viss, un nerodas nekādi stulbi jautājumi.

Bet "Pulsā" tauta laiž luni. Ļaunie mošķi ir sagrābuši visu planētu, kur vien ir mobilā telefona zona. It kā tā zona būtu tur pati no sevis. Nokniebtu strāvu bāzes stacijai un beigta balle. Ļaunākajā gadījumā ielaistu ar raķeti. Bet nē - sliktie mošķi skraida pa pilsētām, izsūkdami dzīvību no visiem, kas gadās par tuvu (i priekš kam viņiem dzīvība, viņi tāpat tīri ņipri kustas?)Tie mošķi paši uztur mobilos sakarus, vai? Pēc visa spriežot, viņi māk tikai briesmīgi bļaut. Vārdu sakot, nevajag izskaidrot brīnumus, nekas labs nesanāk.

Un tad vēl ūberkodera atzīšanās, kas bija piestrādājis pie to mošķu parādīšanās - mēs atklājām frekvences, par kuru pastāvēšanu mums nebija ne jausmas! Khme. Kā tas fiziski iespējams?

Nemaz nerunāsim, kā ūberhakeriem uz kompju ekrāniem redzama kaut kāda miglaina un drebelīga figņa piecos logos, un viņi to uztver par normālu.

Un vispār, mūsdienu jaunatnes uzvedība drusku samulsināja. Kad uz melna ekrāna parādās balti burti - tipa, gribi satikt spoku? - un mirgojošs kursors, mana automātiskā reakcija būtu uzrakstīt Yes vai No. Bet jaunatne visi kā viens nezkāpēc bez šaubām paņem mausi un uzklikšķina uz uzraksta. Kas, protams, ir letāla kļūda.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.