Pegijas · Lī · interjers


16. Marts 2010

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
zini, tas bija vērtīgs akts, tāds kā problēmas indikātõrs, kā kas - noskatījos te tikko "dokumentālo" filmu par cilvēka izcelšanos, kur katras sērijas beigās kā kopsavilkumu atkārtoja tēzi, ka izdzīvo tikai tas, kas neglabā visas olas vienā groziņā (tieši tā arī teica, bbc, nevis es) - nav tā, ka vienmēr uzvar tikai spēks, vai tikai izdoma - tā viņi tur teica - kas daļēji sakrīt ar šejienes ikdienas novērojumiem, un to, ka visi puikas joprojām slepeni gatavojas karam, kas ir pilnīgi instinktīva rīcība, bet noris nez kāpēc kaut kā "civilizēti".
Tāpēc nesenā naksnīgā provokācija lai turpmāk tiek uzskatīta par izdzīvošanas treniņu, biedru lojalitātes testu, vai jebko citu noderīgu, bet nevis dzēruma stulbību, jo tādu nemēdz būt - tām visām ir kaut kāda pieredze apakšā. (šajā vietā es neturpināšu jeb turpināšu klusībā tieši savu privāto feilu analizēt, lai "zinātu", kā rīkoties kaujas apstākļos).
* * *
tikko sapratu, ka nemaz neuzpūšu un neizpušķoju gadījumus, ko atstāstu (kā man to bieži pārmet) - tas viss viņos ir, tikai kaut kāds tāds noklusēts.
* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena