Pegijas · Lī · interjers


23. Jūnijs 2009

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
uz ielas satikta līdzcilvēka baltos ausu aizbāžņus es uztveru kā agresiju pret sevi - kā nevēlēšanos mani satikt par spīti tam, ka zvaigznes tā sastājušās.
* * *
izejot cauri dzimtajam ciemam, kur šajos datumos nav būts pusmūžu jeb tieši 15 gadus pēc cīgām, izrādās, ka pastāv vismaz 10 dažādi latvijas radio divi.
* * *
līgo2009 (1)
es te ne visai diskrēti reportēšu šonakt, jo man ta būs interesantāk nekā vienkārši piedzerties. svētku naktis es varu jebkurā laikā, tā ka nav nekādas nožēlas, ka kaut kur varbūt līgovakars notiek "pa īstam". Ir ieradusies vai visa mazās māsas izlaiduma klase - pēdējie tusiņi kopā pirms lielās dzīves un tamlīdzīgs blabla. Rotācijā iesildīšanās dzēriens - krāsots alkohols Hektors ar kõlu. Gaisā jaušams tāds kā testosterons sakarā ar kolektīva 18 gadu vecumu, un no tā izrietošo lepnumu par vienu no pirmajiem legāli pirktajiem aliem un cigaretēm, cienīgi uzrādot svaigās autovadītāju apliecības.
Jebkādi mani komentāri so far atstāj tādu pašu iespaidu, it kā es runātu former yugoslavian republic of macedonia valodā.
* * *
līgo2009 (2)
lai kaut cik attaisnotu savu klātbūtni un nešņaukātos viens ustabā, pieteicos par dīdžeju. tika pasūtināti "tikai latvieši, jo ir taču jāņi". Manas kolekcijas "tikai latvieši", es ļoti ceru, negūst atsaucību tikai tāpēc, ka jaunatnei svarīgas sarunas par stāšanos augstskolā. šķiet, sapratu, augstskolas Turība popularitāti (visbiežāk dzirdētais vārds pie galda - turība, turība, turība) - tur par maksu ņem visus. šīs klases topā "sabiedriskās attiecības" - divas viennozīmīgi līderes ir izdarījušas šādu izvēli un citi viņas par to atklāti atspauž. Pievienojās senči (mani) - katrs pienāca apjautāties, kā es jūtos.
* * *
līgo2009 (3)
pāris lietas, kas tomēr aizkustināja (ja nu jūs satraucaties par to, ka ar mani ir galīgi dimbā) - par spīti ikdienai kaimiņi te tomēr dzīvo dizgan cieši, un ir diezgan iespaidīgi pamanīt ik brīdi jaunu ugunskuru (tagad redzu kādus astoņus). Ja salīdzina ar nomaļajiem gudeniekiem iepriekšējos 7 gadus.
Plus jaunatnei atradās ģitāra un sākās dziesmas. Radās izdevība nopelnīt tāpēc arī savu pirmo šīsnakts žetonu. Par spīti Turības gaidām ar viņiem nav tik traki.
* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena