Pegijas · Lī · interjers


28. Novembris 2007

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
o-jā (kamēr atmiņa strādā)
Merila Strīpa
Džūdija Denča
Tonija Kolete
Helena Mirena
Helena Bonema Kārtere
Keita Blanšeta
Samanta Mortone
Šarlote Remplinga
Šarlote Geinsbūra
Izabella Ipēra
Fanija Ardāna
Virdžīnija Leduajēna
Emanuela Beāra
Tilda Svintone
Reičela Grifinsa
Žiljeta Binoša

un tās, kuras vienkārši labi izskatās:
Skārleta Johansone
Renāta Ļitvinova
Uma Tūrmane
Glena Klouza
Džīna Dēvisa
Gvineta Paltrova
Odrija Tatū
Kirstena Dansta
Eva Grīna
Kristīna Skota Tomasa
Vinona Raidere
Nikola Kidmena

ko vēl?

* * *
homo habilis
jaunā darba otrā mēneša (sauksim to par brimēru) beigās iestājusies pirmā prokrastinācija - trīs dienas dzīvojos pa kantori viens pats, rīt visi atgriezīsies un prasīs rezultātu, kuru pats sev nospraudu, un tikai tagad ķeros klāt. Mezgli. Faktiski viena no jūtīgākajām arhitekta darba sastāvdaļām, un kamēr es nesalauzīšu savu aktīvo riebumu pret mezglu radīšanu, vai vismaz pārstāšu no tās izvairīties, es nedrīkstu saukties par arhitektu. Daži pieredzējušāki kolēģi uzstāj, ka mezgli ir visīstākais arhitekta darbs jeb tā valoda, kurā aprakstīta viņa ideja tā, lai amatnieks to prastu nolasīt un realizēt materiālā. Un nevis kaut kāda poētiska vīzija tipa vizualizācija + plānošanas sapulce, kurā amatnieks realizācijai piemeklēs aptuveni atbilstošāko risinājumu no savas miglainās pieredzes.
Kad būšu liels, man, protams, būs dresētu tehniķu komanda, kurai iedošu uz salvetes kafejnīcā ar skopām līnijām uzmestu skici, kurai viņi ras-ras piemeklēs pareizos "pīrāgus", kurus es pēc tam kritizēšu no pozīcijas "Tā nedara! Izlabot!"
Bet tikmēr sagādāju sev piparu šnabi (šodien vēl nevaru atļauties standartu ar tabasko) un noskaņojos naktsdarbam. Vispār četru cilvēku birojā šāda mana ierastā pieeja mazliet indē kopējo atmosfēru - viņi ir tik progresīvi ekoloģiski, ka nicina veclaiku etiķeti, kas paredz konjaka dzeršanu ar inženieru kombināta sirmo galvu, kaulējoties par cenu projektam, kas tādam monopolistam anyway ir kā pirdiens svētdienas rītā.
cokols, cokols-ārsiena, abi griezumā, ārsienas iekšējie, ārējie stūri plānā/griezumā, parapets, jumts-siena, grīda uz grunts, siltā koka grīda (nu priekš kam!), jumta terase, margas, fak, biju jau aizmirsis, apdares darbu tabula, o, nē! o, jā.
* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena