Pegijas · Lī · interjers


17. Novembris 2007

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Kas nepatika
Ka nevar saprast telpu. Pusfilmu biju pārliecināts, ka rāda tukumu (un ne jau tāpēc, ka pirmā aina turienes baznīcā un ka torņk.inscinējums neatbilst manam priekšstatam). No tām abpusdaugavas ainām nav skaidrs, kur tas tilts atrodas (un ne jau tāpēc, ka man galvā stāv cita bilde tādā pašā rakursā no savas ikdienas). Un tas, ka rundāle laikam atrodas turpat aiz nemēroga torņk.finiera smailes. Un montāža tipa "tai pat laikā pretinieku nometnē.." kaut gan nav skaidrs, kurā tad pusē ir elzas lievenis un sluckas viesnīca. Tāpat arī dzelzs tilta un dzelzceļa tilta attiecības, sevišķi pēc pirmā spridzināšanas un vēlākā šturma, kurā izskatījās, ka varoņi skrien arī pa Tauna kopnes iekšpusi. Un kur atrodas tie ierakumi. Un protams ulmaņa vaska maska un pugas amerikāniskais braukšanas stils un mēness gaisma rundālē no nepareizās puses.
* * *
Kas patika
Tiltu kustīgo daļu rekonstrukcijas mēģinājums. Grāfiene šuvalova interjerā un smieklīgais gadījums ar viņas izraušanu no gultas, kalsnais glamūrais bermonts, viena leonardas grimase, krilova tembrs. Velta Straume (nez kāpēc jau kopš bērnības un vispār sen nebija redzēta).
* * *
C'est bien égaļ
Bračkas vārdenē dzeru viņa viskiju un smēķēju viņa George Karelias and Sons. Pašu gan diez vai satikšu un man šķiet, ka es viņam diezko nepatīku.
* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena