Pegijas · Lī · interjers


30. Oktobris 2007

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Tā pati vēsture. VII sērija
Mans uzmanīgais lasītājs jau ir sapratis, kas tas ir par pārpratumu, tomēr simamura stāstīs tālāk, jo ir apsolījis, kaut gan neviens viņu, kā saka, aiz mēles neraustīja.
Vēl simamura (nepārspīlējot) ir uzrakstījis divus dzejoļus mūžā - vienu par laika ritējumu un otru par atskaņām. Nav saglabājušies.
Padevīgi nokrakšķ gorilkas kakliņš (paldies martcorem par ierosmi raciona dažādošanā), nopaukšķ marinētu sēņu vāciņš (paldies rudenim un vecmammai) un simamura turpina..
* * *
VIII sērija
Nav zināms, cik no dievzemītes nepilniem tūkstoš kolēģiem redzēja simamuras uzstāšanos tolaik visskatītākajā raidījumā. Taču kaut kas bija mainījies. Vispirms sāka pienākt aicinājumi pie elitāriem galdiem, kur simamuru vispirms pacienāja, un pēc tam caur uzacīm smīnot aicināja pakomentēt te vienu, te citu nozares sāpi. Un viņš apskurbis centās būt zinošs un iederīgs. Simamuru sareibināja arī pamatdarbavietas greizsirdīgie centieni ierobežot šādu "laika kavēšanu". Simamura gan pieņēma paaugstinājumu, gan atsaucās uz žurnāla aicinājumu atcerēties savu solījumu. Ar rakstīšanu problēmu nebūs, simamura nolēma, pieņemdams, ka to garantē viņa spēju uzliesmojuma ciklu un izdevuma periodiskuma saskaņa (reizi divos mēnešos, ja atceraties). Turklāt jau pēc 2 publikācijām viņš saņēma labākā debitanta balvu un...
* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena