Pegijas · Lī · interjers


2. Marts 2007

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Izejas datus sagatavoju profesionāli, samērīgās proporcijās inkorporēdams tajos normatīvo aktu augstajam stilam atbilstošus iespraudumus. divu dienu garumā iestudēju gaidāmo sarunu, atstrādādams vairākus scenārijus saskaņā ar pieredzē un literatūrā balstītiem pieņēmumiem par Ierēdņu uzvedības un vispārcilvēciskajiem reakciju modeļiem. prikidu piemeklēju, sekojot komunikāciju zinātnes ekspertu norādījumiem. Laicīgi gāju gulēt un mundrs modos. nodušojos, izberzu zobus, izdzēru dubultu espresso.
balss klausulē lika domāt un google apstiprināja, ka darīšana būs ar salīdzinoši jaunu slāviskas izcelsmes sieviešu dzimuma Ierēdni.
Visu ceļu līdz Iestādei trenēju šarmu, kas liktu pat satrunējušam celmam (cinim, penim, ka jums labpatīk) uzplaukt un sulas palaist no manas klātbūtnes apsolījuma vien. Kur nu vēl salīdzinoši jaunai sieviešu dzimuma Ierēdnei ar ļeņiņgradas izcelsmi (kā mājienu uz to, ka koncepcija "arhitekts-pusdievs" viņai varētu nebūt sveša).
Ierados Laikā.
Ierēdne kavējās.
20 minūšu laikā biju iztērējis pusi šarma, šaujot garām uz citām Ierēdnēm, kas ar kafijas krūzēm rokās virināja Norādītā Kabineta durvis.
Tad negaidīti izrādījās, ka viņa jau ir iekšā un "Gaida mani". (Pa citām durvīm? Pa logu? vai varbūt kāda no tām pāris, kuras nenokontrolēju, atkārtodams mājasdarbu?)
Ierēdne paziņoja, ka "faktiski viņai nav laika". Lai atstājot visu, kas atnests. izskatīšot un atzvanīšot.
šarms kusa neiebarots un pilēja uz grīdas. Tikpat kā bez aizvainojuma balsī, delikāti un argumentēti iebildu, jo kāda, jidrit, velna pēc man bija pašam uz šejieni jāvelkas personīgi.
Laipni padalījos ar Ierēdni savās pārdomās par LR MK noteikumu Nr.112 42. punktā un 2.pielikuma 4.2 apakšpunktā minētajiem apstākļiem, kurus, ja Ierēdne neiebilstu, es labprāt ņemtu par pamatu mūsu attiecībām, kas pretēji noteikumos paredzētajām 20 darbadienām turpinās jau vāirāk nekā 2 mēnešus.
čūskas uz viņas galvas šņākdamas sacēlās, zibeņi pašķīda redzokļos un ar pretīgu guldzienu, sēra smakas pavadīta no mutes izvēlās šķeltā mēle. Zinot viņa "tādus kā mūs". auklēties ar "tādiem kā mums" vairs netaisoties. lietošot pret "tādiem kā mums" tagad citu taktiku.
Pieleca kājās, aicirta mapi un gāja pie sekcijas, kuras aklajā galā uz nagliņas karājās Ierēdnes dubļonka. "Vsjo. Mani gaida svarigas lietas. Varat but brivs."
* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena