klīstošais cilvēkbērns ([info]siixmeiteens) wrote 16. Oktobris 2012, 22:15
tagad man ir bail. par visu. par kritieniem, par dzērumiem, par trepēm. par nogurumu.
4 šoki vienā nedēļā. nedēļu malkoju pa biškiņam, bet jāpārtrauc. viens posms ir noslēdzies, jāturppina dzīvot tālāk.
vakar piezvanīja labs draugs, atbrauca pie manis uz bāru, teica, ka baigais besis. izstāstījām viens otram savas bēdas, nedaudz kārtējo reizi pieķērāmies viens otram un uztraucāmies viens par otru. man, protams, tā uztraukšanās vairāk pamatota. slimība, tuvinieku nāve, kolēģi, draugi. viss iekšā. reizēm pat liekās - šo gadu vairs neizvilkšu [ironiski, bet salīdzinoši pamatoti].
šodien bija bēres Džarim. pagājušajā piektdienā [kad uzzināju] un šodien [kad bēres] izraudāju gada normu. pagājušajā piektdienā, padodot tālāk info BG [jo caur viņu es iepazinu Džari], jo mana klasesbiedrene uzskatīja, ka labāk pazīstu viņa draugus nekā viņa kā māsa būdama, uzzināju, ka Džaris dienā pirms liktenīgās nakts bja kapos koppā ar BG, savu labāko draugu un BG otru pusi un viņi bija uz 40.miršanas dienu BG mammucim [par ko es uzzināju tikai piekdien, jo izrādās BG manu numuru nebija piefiksējusi no jūnija, citādi es būtu bijusi gan bērēs gan kapos pēc tam].
bijām pāri par 100 cilvēkiem bērēs. nepilnu 2 stundu laikā izstāstīta tika visa dzīve. bija klasesbiedri, skolasbiedi, skolotāji, kaimiņi, radi un draugi. lai vai kā - pēc bērēm mēs savācāmies pāri par 20 cilvēkiem uz viņa mīļāko tusiņa vietu rajonā. nekad līdz šim nebijām bijuši tajā vietā tik liels bars. žēl, ka kaut kam tādam jānotiek, lai mēs visi satiktos, lai mēs atcerētos to labāko, lai paklusētu, lai bišku papriecātos [es nudien vēlētos, lai manās bērēs par mani atcerētos tos labākos, jautrākos brīžus].
šodien pirmo reizi biju pie BG, pirmo reizi ieraudzīju dzīvajā Karolīnu, arī bildē kur Džarim viņa rokās. un satiksimies. sarunājām, ka jāsatiekas biežāk. 20. novembrī būs 40.diena kopš Džaris vairs nav. un 20.novembrī ir BG dzimšanas diena. dzersim, atcerēsimies un sargāsim viens otru. pavisam noteikti. katram no mums ir viela pārdomām. ir domas par to, kas svarīgāks. un nav laika nesatikties, jo kādreiz var būt par vēlu.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.