klīstošais cilvēkbērns ([info]siixmeiteens) wrote 16. Septembris 2010, 03:07
Visādas muļķības esmu darījusi pēdējā mēneša laikā un turpinu darīt. Trakais!
septembrī līdz šim man ir bijusi tikai 1 brīva diena un to pašu pavadīju ar pavisam nepazīstamiem ļautiņiem, kurus sastapu pa ceļam no baltās nakts uz mājām. lieki piebilst, ka tajā naktī līdz mājām netiku. bija laba kompānija, dzīvokļa ballīte un pirts, kas sākās 5os no rīta, kā arī skvēriņš Rīgas centrā, kur mierīgi var iedzert alu.
arī darbs ir tīri tā neko. abi darbi. man patīk strādāt pasākumu vakaros. it kā varētu domāt - cik tizli, bet man katrreiz ir sajūta kā dzimšanas dienā, kad jāapčubina katrs viesis un katram jāvelta sava daļa uzmanības. tajos vakaros es jūtos brīvi. tāds bija 80o gadu party, blue jeans party, arī Rīgas svētki. šonedēļ būs Verka Serdjučka, bet man brīvs vakars. varbūt aiziet iečekot? who knows? šonedēļ atkal nav nevienas pilnas brīvdienas.
arī pagājušonedēļ vairāk kā diennakts pēc kārtas nostrādāta - svētdienā 6os no rīta beidzās viens darbs, stunda sidram un 8os no rīta sākās otrs darbs. kopā negulētas kādas 36 stundas no vietas, jo vēl jau Lāsma bij jāsasveic un mans vīrietis piektdienas vakarā/sestdienas rītā jāsamīļo. mans? nē! mēs taču jūnijā izšķīrāmies, bet tiekamies ik pārnedēļu. viņš nepārtraukti grib mani piespēlēt kādam citam [vai vismaz provocēt uz grupņiku] - tā teikt - ar vienu roku atgrūž, bet ar otru velk atpakaļ. un kā teica viens viņa draugs "viņš ir kretīns. saprotu - tavs bijušais. bet viņš grib ar tevi būt kopā. nezinu, kāpēc jūs neesat". jā - es arī nezinu. un šodien viņam dzimšanas diena...
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.