klīstošais cilvēkbērns ([info]siixmeiteens) wrote 18. Maijs 2006, 00:25
jau atkal pārtieku no kafijas, šokolādes, cigaretēm un četrām sienām. jā - mēģinu saglābt savu situāciju ar skolu. bet iestājies morālais reibums - sajūta kā būtu iedzērusi ko alkaholisku un lielos daudzumos. pašai jau dikti liels prieks, ka varu šādi pieiet tai lietai nopietni, bet miegs savukārt ir iztramdīts. un manāms nogurums. ceļos un eju gulēt ar vienu domu - ātrāk sāksim - ātrāk sāksim...
un šodien jāpaveic tikpat daudz, ja ne pat vairāk. iekrājušies parādi, kas līdz sesijai jānokārto. jādodas pie neizprastās mīmikas izteiktās būtnes - lektores, kas manu darbu vai nu pieņems vai atraidīs. jādodas uz dekanātu un jāpārrunā manas iespējas [no kļūdām mācās - pieļaujot tās vairākreiz]. jāpiebeidz kaut daļa no excel darbiem, lai līdz pirmdienai var aizsūtīt visus 8 datoronkam. un jāsameklē atbildes uz ieskaišu jautājumiem [otrdien 2 ieskaites - personālvadība un civilā aizsardzība]. vēl jau paliek kursa darbs un mājasdarbs personālvadībā. šķiet, visas naktis un dienasvidi laika posmā no piektdienas līdz otrdienai būs darba pilnas. bet es to spēju [vismaz naivi sev ticu].

un šis būs pēdējais vakars un nakts pirms viņas prombraukšanas. bez tradīcijām neiztikt. pāris traku ideju ir neatņemama sastāvdaļa. šoreiz lāstekas pie biroja logiem un gan jau ka ne tikai. un piektdien viņas vadīšana līdz dzelzs putnam. pietrūks man viņas un viņas improvizētās darbības.
atceros kā toreiz darba laikā viņa mums sagādāja romantiskas vakariņas kamorkā. apkārtējiem viesmīļiem likās, ka esam ko salietojušās, bet tas bija vienīgais, kas mūsos izraisīja smieklu lēkmi, viss pārējais [procesa baudīšana un sarunas] bija pilnā nopietnībā.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.