Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:58: Nu nav taisnības uz pasaules: piezvanu vienam - cilvēks skatīsies pilno Saules aptumsumu Turcijā, otrs pie Lībijas robežas, bet es te kā āpsis rokos papīros un labākā gadījumā iziešu uz ielas redzēt "light version". Esmu redzējis pilno un gribu vēl - vismaz reizi dzīvē katram novēlu to ieraudzīt, tas pa tiešām ir efektīgs skats.



Upd
Neriskējiet ar savu redzi - nemēģiniet skatīties uz Sauli pa tiešo, ja nav speciālu filtru vai briļļu!


Comments

From:[info]zuzanna
Date:29. Marts 2006 - 11:45
(Link)
Lūk es vakar sajaucu datumus un domāju, ka vakar tas lielais pasākums. Vēl paspēju saskumt, ka tāda apmākusies diena. A izrādās, ka tās galvenās izklaides ir šodien. "Light version" ir caur metinātāja stikliņu, matricu vai disketes ripulīti?

Un efektīgs skats noteikti - ne velti dažās Āfrikas valstīs cilvēki domā, ka pasaules gals beidzot pienācis. Un savulaik arī Amerikas apguvējiem izdevās iezemiešus iebaidīt, zinot šādu parādību norises laikus.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:29. Marts 2006 - 11:55
(Link)
Metinātāju stikliņš, ja tas ir īsts, varētu derēt, bet visdrošākā ir projekcija, ja nav īstas skaidrības par materiāla izcelsmi: ņemam 1 blīvu papīra lapu, izduram ar adatu caurumu un caur to caurumu laižam Sauli uz otru balta papīra lapu - nedaudz paņemoties vajadzētu varēt dabūt smuku bildi. Ar visām disketēm, matricām utml nevajadzētu aizrauties - var norauties, pat ja saliek vairākas un skatās tikai īsu brīdi.
[User Picture]
From:[info]nxn
Date:29. Marts 2006 - 14:03
(Link)
a caur netiiru logu arii nevar?
Powered by Sviesta Ciba