Novembris 28., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:15

dēļ šī gabala par nebeidzamo vampīru mīlestību (tās ir drausmas stulbības, kā rādās), tuvākajās nedēļās ēdīšu tikai rīsus un makaronus. filma ļautiņiem, kuri ir "too cool for new moon".
Bronson bija tīri kruta filma. konkrētās ainās. filma, kā viens veselums, kaut kā izpalika, toties atkāpes no naratīva ar skatuvi un "sienas nojaukšanu" tika neslikti izpildītas (ar izņēmuma ainu, kur gribējās, lai vienkārši aizveras).
ui, kā vajag brīvbiļeti!

Mūzika: sparklehorse - dog door

(nelieši | ielikt lietas)

Comments:


[User Picture]
From:[info]reportiere
Date:28. Novembris 2009 - 15:00
(Link)
filma ļautiņiem, kas ir "too cool for new moon" ir Daybreakers! bet jā, šito sen gribējās, bet tā arī nav sanācis noskatīties
[User Picture]
From:[info]servo
Date:28. Novembris 2009 - 17:14
(Link)
jums jau [daybreakers] iznākusi uz ekrāniem? es īsti nesekoju šitam vampīru uzlidojumu periodam, nejēdzu, kas būs next best thing filmu listē. :)
[User Picture]
From:[info]reportiere
Date:28. Novembris 2009 - 18:02
(Link)
nu, es jau ar īsti nesekoju, šitā vienkārši patrāpījās starp labām gaidāmām filmām. iznākusi vēl nav, šķita, ka kaut kur redzēju kaut ko par janvāri/februāri, bet tagad nekur nevaru atrast. vispār sen uz kino nav sanācis tikt, tagad tik nenormāli daudz jādara - tutori sagāzuši visus darbus vienā nedēļā un ej kaut vai pakaries, bet jāizdara ir
[User Picture]
From:[info]servo
Date:28. Novembris 2009 - 18:17
(Link)
jūsu universitātei nav kādi līgumi ar vietējiem kinoteātriem, lai studenti varētu skatīt filmas, ja ne bez maksas, tad vismaz ar smuku atlaidīti?

mums te dark nights festivāls līdz 6. dec. - filmu vairāk kā saprašanas, bet es nepaspēju uztaisīt studenta karti, un tagad jāmaksā par visu, ko gribas redzēt.
[User Picture]
From:[info]reportiere
Date:28. Novembris 2009 - 18:30
(Link)
ne sūda, kinīši paši piedāvā mazas atlaides studentiem ar studentkarti. bet runā, ka no jaunā gada tas vairs neiešot cauri :|
lake of skin -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba