Viena lapa - June 3rd, 2014

About June 3rd, 2014

10:12 am
Kāds varbūt zina, kā sauc šīs vaboles? Man jāgatavo ziņojums par to, ka šobrīd strazdi viņas aktīvi uzlasa.

 photo 81784347-6EC2-41F2-8178-072D06B2FA00.jpg

10:42 am
Mazliet par citu tēmu, bet vakar gāju piecelt suņu nogāzto bluķi, kura dobumā iestādīta kliņģerīte un soma man norādīja uz mazu kurmīti. Es viņu aiznesu uz komandtiltiņu palikt zem zāles (tāds kā mākslīgais uzbērums no skaidām, zariem un sausās zāles, kas kādreiz varētu kalpot par platformu uz dzīvnieku fermu). Bet šonakt sapnī redzēju roni. Viņš ar mammu un jaunāko brāli gāja gar ceļu ādažos un viņiem mugurā bija dažādu pelēkā toņu lietusmēteļi (vai drīzāk tos sauc par putekļu mēteļiem).

11:15 am
Dārza vaboles ir zālāja postītājas, tāpēc sakām paldies strazdiem, kas tā pieēdīsies, ka kritīs no kokiem un salūzīs. Tad es iešu viņus rekontēt. Tikai es nezinu, kā to dara. Vai kāds zina, kā remontēt salūzušus strazdus?

11:19 am
Turklāt es šogad jau esmu redzējis divas resnas čūskas. Viendien darbā pusdienas pārtraukumā atslodzei no biroja darba paņēmu ķerru un dakšas un gāju nokopt sakaltušu kompostu. Krāmēju krāmēju bet kas tas liela resna čūska iekšā. Pavirpinājās un ielīda dziļāk. Tad es nomainīju instrumentu uz lāpstu un mazliet parušināju apkārt tad metu mieru. Citā dienā tā otra nav izslēgts bija tā pati arī resna. Vēl es citā pusdienu pārtraukumā sakrāvu kaudzēs koka paletes, bet vēl citā sakrāmēju vecās riepas, bet tad ogres televīzijā redzēju sižetu, ka no vecām riepām iespējams gatavot benzīnu. Tas mani ļoti ieinteresēja un es par to gribētu uzzināt vairāk.

11:28 am
Ja strazdi tā turpinās, tad kļūs tik resni kā kaķi ziemā un par viņiem varēs dziedāt dziesmu - caur sudraba birzi gāju, ne lapiņas nenorāvu.

11:30 am
Šobrīd no viņiem ir ievērojams troksnis.

11:31 am
Vakar ejot dušā pamanīju, ka mašīnai virs roktur sēž mazs putniņš. Tagad uz durvīm redzama balta kakiņu līnija.

11:43 am
Lūdzu, atbalstiet vietējo kinoteātri
https://www.kickstarter.com/projects/292026492/close-up-cinema

01:16 pm
Apgūlos tuvāk pie dabas, liku suņiem apsēsties blakus ( viņi tagad guļ) un novēroju, ka strazdi staigā apkārt ar pavērtu knābi, bet viņiem līdzi staigā strazdu bērni pelēcīgākā krāsā un resnāki, paši neko nelasa, bet saņem tik no vecāka. Ja vecāks paceļas spārnos, viņam seko arī bērns. Tad uz kokiem pamanīju ēnas un tie bija pieci stārķi.

03:20 pm
Nu tā es atradu pirmo beciņu. Laikam būs sēņu gads tfu tfu.

03:52 pm
Ok mēs nesam mājās sēra piepi. Tā ir ēdama. Atvaļinājumu laiks.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba