ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, December 11th, 2006

    Time Event
    7:37a
    Shausmas. Sestdien peec universitaates, maajaas paspeeju uzspeeleet vienu sekspartiju, peec kuras noluuzu. Peec tam vakaraa uzmodos, kaut ko pakjimmereejos. Tad akal bija veel vienas partija, bet peec taas laikam bikinjs zoli uzraavu un tad atkal noluuzu. Sveetdien peec desmitiem uzmodos, paseedeeju bikinj internetaa, saakaas filma, uzmodaas otraa pusiite. Protams, skatoties filmu, kad blakaam miilji pieklaavaas otraa pusiite, atkal noluuzu. Paguleeju paaris stundas un bija jaaceljas, jo uz teaatri jaabrauc. Aizbraucu, noskatiijos, briinums ka neaizmigu. Peec tam maajaas noskatiijos filmu nozust 60 sekundees, saldajaa bija viena partija, peez tam druscinj paspeeleeju zoli un noluuzu gultaa.
    Ja turpinaashu joprojaam iespringt ar darbiem, tad ar mani buuus taa, kaa tai dziesmaa par kaijaam :D
    Ar mani atkal runā kaijas,
    Runā rītā, vakarā rāmā.
    Ar mani atkal runā kaijas,
    Runā naktī tās.
    Runā daudz, klusām sevī,
    Atkal liek iegrimt tevī,
    Atkal liek aiziet kopā,
    Sapņu tālumā nezināmā.
    Ar mani atkal runā kaijas,
    Runā rītā, vakarā rāmā.
    Ar mani atkal runā kaijas,
    Runā naktī tās.
    10:02a
    Alu sieviete
    Koleegji staastiija, ka netiekot uz Reezijas Kalninjas Alu sievieti, esot meegjinaajushi lasiit atsauksmes par izraadi. Liels esot bijis izbriins, ka acu priekhsaa tika dzeesti sliktie komentaari par izraadi, jo daudzi esot rakstiijushi negatiivi, ka taa esot tipa bezgaumiiga izraade. Nu ko, tagad taisu eksperimentu, arii ierakstiiju negatiivu komentaaru, tik nezinu, vai tieshi shajaa saitaa tas notikaas, bet tad jau redzees, vai nodzeesiis vai nee :D


    http://www.alusieviete.lv/caveman.php?i=6

    p.s. viens no komentaariem :D
    Ginc
    2006-12-06 22:52
    Kāpēc tos komentārus, kas komentē to kas izrādē nepatīk uzreiz izdzēš? No sevis varu pateikt, ka muzika bija laba. ;-)
    3:05p
    Shiisdienas SWH dienas jautaajums :D
    Ja tautas partijas vadiitaajs A. Šķēle partijas kongresaa pazinjoja, ka tautas partijas ir saniegusi pusaudzhu vecumu, tad kas notiks partijaa, kad tautas partijai saaksies hormonaalaas veetras?
    4:46p
    Njaaa, alu sievietes saak uznjemt apgriezienus :DDD

    Iemetu veel vienu komentu :)


    Veel var lasiit sheit :)
    http://klab.lv/~kreiza/440414.html
    5:22p
    Njaaaa, Latvijaa vaarda briiviibai ir nosaciits jeedziens :D
    6:03p
    Njaaaa, gribeetu tagad es divas meitenes redzeet dublju ciinjaas ciikstoties. Neraadiishu kuras :D
    8:31p
    Nu bljin, cik bezatbildiigi var buut gaajeeji? Aiz Hondas salona, virzienaa uz centru, uz Ulmanja gatves ir gaajeeju paareja, praktiski neapgaismota. Tajaa vietaa atljautais aatrums ir 70 km/h. Redzot tumshu paareju, jaut taa samazinaaju aatrumu lidz kaadiem 45, jo nekaa pa gabalu nevar redzeet, liidz peekhsnji otraa joslaa paraadiijaa tantinja bez jebkaadiem apstarojoshiem elementiem. Paspeeju droshiibas peec pieraut tuvaak apmalei (tajaa vietaa sameeraa plata pirmaa josla).

    Kameer buus "tumshie" ljautinji, jaaiesaka izdariit groziijumus CSN. Atljaut braukt at taalajaam gaismaam, pat ja pretii brauc auto, tik obligaata prasiiba brauceejiem buutu aizsargbriiles. Nu labi, ir veel otrs variants, apriikot auto ar nakts redzamiibas iekaartaam, un tad kaut vai bez ugunjiem brauc :D
    8:42p
    Jaaieraksta komentaaars no www.alusieviete.lv, kameer veel ir :)
    Pilsētniece
    2006-12-11 19:33
    Skumji, ka šāda veida izrādes spēj iejūsmināt vidējo svērto Latvijas teātra apmeklētāju. Skumji, ka latiņa ir bijusi tik zema gan režisorei, gan aktrisei. Kopumā nožēlojama izrāde nožēlojamiem saktītājiem. Pērkot biļetes, nebiju gaidījusi, ka kaut ko tādu var nosaukt par teātri.
    8:43p
    Shodien veikalaa Spice nopelniiju shokolaadi par piedaliishanos aptaujaa par Statoil naftas produktiem. Iisaak sakot, tuvaakaa laikaa saaks tirgot uzlabotu 95Ultima, kas nodroshinaas mazzaaku berzi cilindros un virzuljos. Man vislabaak patika peedeejais saucamais "spontaanais" jautaajums, kursh nezin kaapeec tika spontaati uzdots visiem aptaujas daliibniekiem :DDD

    Un tas jautaajums bija - cik juus esat gatavi maksaat daargaak par sho jauno degvielu :)
    9:21p
    Nupat notiesaaju vakardienas neapeestaas mednieku odzinjas un neizdzerto english ale. Tagad tam virsuu domaaju, vai ir labi mochiit energjijas dzeerienu :)
    11:57p
    Vai jums ko izsaka "fāzu pārejas brīvpiekļuves atmiņa"? :D
    http://www.apollo.lv/portal/news/84/articles/88970

    << Previous Day 2006/12/11
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba